(VIDEO) Gleda, ne trepće: Slobu Radanovića zaludela ova zadrugarka, ubacio je u spot!

Autor: pink.rs

Zadruga

18.01.2020

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesionalna plesačica i učesnica takmičenja "Pinkove Zvezde All Talents" Nina Babić mesecima intrigira gledaoce rijaliti programa "Zadruga 3" svojom prirodnošću i harizmom, ali i turbulentnim odnosom sa cimerom Mlađom Jovanovićem, sa kojim je po ko zna koji put raskinula emotivnu vezu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sloba Radanović

Za srce dvadesetogodišnje Podgoričanke na početku rijalitija borila su se čak dvojica zadrugara, Mlađa Jovanović i Nikola Orozović, a na talentovanu Babićevu nisu ostali imuni mnogi, pa ni bivši stanar Bele kuće, sada već popularni pevač, Sloba Radanović.

Radanović se našao u žiriju emisije "Pinkove Zvezde All talents", a kada je ugledao prve pokrete trbušnog plesa zanosne takmičarke, pevač je izustio.

- Dobro izgleda, ubaciću je u spot! Ovo je za film - rekao je Slobodan, a i izraz njegovog lica govorio je više od hiljadu reči.

Samo mesec dana kasnije, Nina je statirala u spotu Slobodana Radanovića za pesmu "Naivna", gde je kadrove obogatila trbušnim plesmom i neobičnim kostimom.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

18.01.2020 18:38

Spot je reklama za kockarski raj. Pevač peva pesmu stisnutim grlom da bi sakrio loš pevački kvalitet svog glasa. Ovo nije njegov glas kojim govori.