(FOTO) Sanja Stanković odradila generalku: Izvadila usne, isisala obraze i podbradak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Sanja Stanković bila je na remontu lica, prilikom čega je izvadila silikone iz usana, salo s obraza, kao i podbradak.

RepublikaFoto: e-stock
Sanja Stanković

Nakon što je atraktivna plavuša raskinula lezbo-vezu sa Jovanom Tomić Matorom, koja se trenutno nalazi unutar Bele vile u Šimanovcima, ona se rešila na radikalne promene, a počela je od intervencija na licu.

- Sanja je izvadila materijal koji je imala u usnama i sada su joj usne prirodne. Pozabavila se i salom koje je imala u obrazima, a otklonila je i podbradak, koji ju je mučio. Sanja je sada neprepoznatljiva i sebi i drugima, ali komentari prijatelja i fanova su uglavnom pozitivni - kaže naš izvor.

Za sedam do deset dana idem na liposukciju, da vadim višak sala, koji će ići u zadnjicu, rekla je Sanja

RepublikaFoto: e-stock

Naš paparaco je uslikao Sanju ispred zgrade njene drugarice gde sada boravi jer joj je potrebna njena pomoć nakon svih operacija koje je imala.

- Tačno je da sam imala sve te intervencije na licu. Do sada su zli jezici pričali kako sam sva plastična, a sada imaju još više povoda da me ogovaraju. Za sedam do deset dana idem na liposukciju da vadim višak sala, koji će ići u zadnjicu - rekla nam je iskreno Sanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Šutnula Matoru zbog fudbalera!

Sanja se prošle nedelje provodila sa fudbalerom danskog kluba Nestved Stefanom Vicom na Jahorini. Na društvenim mrežama i jedno i drugo objavili su po fotku sa ove planine, a ona tvrdi da su samo prijatelji.

Upućeni u ljubavni život bivše zadrugarke, s druge strane, tvrde kako se do ušiju zaljubila u fudbalera s kojim trenutno uživa na planinskoj lepotici i da je zbog njega ostavila Matoru.

- Jovana je flertovala sa Kenedijem, što je Sanju mnogo pogodilo, ali je dotuklo to što je Luni poklonila narukvicu. To joj nije oprostila, nego je rešila da joj pošalje pismo, u kojem je najoštrije osudila njeno ponašanje, nakon čega se pokupila i otišla sa Stefanom na zimovanje - rekao je dobro obavešteni izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading