(VIDEO) David priredio Ani neviđeno iznenađenje za godišnjicu ljubavi: Koraćeva plakala od šoka kad je videla šta ju je sačekalo!

Autor:

Zadruga

17.01.2020

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za zadrugarku Anu Korać danas je poseban dan, jer sa svojim verenikom Davidom Dragojevićem danas proslavlja godišnjicu njihove ljubavi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

- Baš mi nedostaje, jako mi fali, bilo bi mi mnogo lakše da smo zajedno ovde! - izjavila je Ana.

Potom je Ana dobila dodatne poklone od Davida, a uz njih i pismo koje je pročitala na glas.

- Pre tačno godinu dana sam poljubio najsavršenije biće na planeti i sve bih isto uradio. Volim te najviše na svetu. Ponosan sam na tebe i sve što radiš. Nedostaje mi da se budiš pored mene, da budeš moja, da te gledam na jedno oko, da te poljupcima budim. Ti si moj jedini svet i jedva čekam da opet budemo zajedno. Glavu gore, jer kada si tužna, tužan sam i ja - pročitala je Ana Davidovo pismo u suzama.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ana i David...

Drvo mudrosti napravilo je dodatno iznenađenje za Koraćevu, te joj je pustilo pesmu od Katarine Živković "Ljubav" koja je bila njihova numera dok su bili prošle godine zajedno na velelepnom imanju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading