Dalila ne može da zatrudni zbog velikog zdravstvenog problema: Svakog meseca ide na kontrole ali BEZUSPEŠNO!

Autor: Informer

Zadruga

15.01.2020

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezda Dalila Dragojević već dve godine, odkad je u braku sa Dejanom Dragojevićem, pokušava da dobije decu, ali to ne uspeva zbog hormonskog poremećaja i problema sa štitnom žlezdom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dalila Dragojević

- Dalila i Dejan obožavaju decu! Trudili su se da ona zatrudni dok nisu ušli u rijaliti, ali im se nije posrećilo - priča starletina drugarica i dodaje:

- Dalili je lekar rekao da joj hormoni nisu u redu i da ima izrasline na štitnoj žlezdi. Upravo zbog toga ne može da zatrudni. Ona na svakih mesec dana ide na kontrole i redovno uzima odgovarajuću terapiju. Dejan i ona nisu odustali od bebe, ali dok ne reši zdravstvene probleme, neće moći da postanu roditelji.

I sama Dalila je nedavno u rijalitiju tokom svaše sa zadrugarima potvrdila da ima zdravstveni problem.

- Ne mogu da se svađam sa vama, ja ne želim da se nerviram. Odmah dobijem gušenje jer imam problem sa štitnom žlezdom - rekla je Dalila pre nego što je pobegla iz rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

15.01.2020 15:45

Kada se bude smirila i izbacila zlo iz sebe zatrudneće. Zloba joj zaposela telo i dušu.

Odgovori 11 1