(VIDEO) Neće više da ćuti: Progovorila Sanja Stanković nakon glasina da je prevarila Matoru!

Autor: Alo.rs

Zadruga

14.01.2020

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Zadruga 3" Jovana Tomić Matora već nekoliko dana često pozdravlja svoju devojku Sanju Stanković i govori kako se nada da joj je oprostila što je Luni Đogani u novogodišnjoj noći uručila poklon.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

I dok je Jovana u Beloj kući, počele su da kruže glasine i da Sanja ne gubi vreme. Prema navodima, ona je uživala sa Stefanom Vicom koji je inače fudbaler danskog kluba Nestved. Povodom glasina da su Sanja i Stefan započeli vezu, Stankovićeva je odlučila da se oglasi.

Stefan i ja smo prijatelji već pet godina i ništa više od toga - priča ona, ali izvori govore drugačije.

Sanja je poludela zbog Jovaninog ponašanja u 'Zadruzi 3'. Ona je videla da je Jovana flertovala sa Kenedijem, što je mnogo pogodilo, ali je dotuklo to što je Luni poklonila narukvicu. To joj nije oprostila, nego je rešila da joj pošalje pismo, u kojem je najoštrije osudila njeno ponašanje, nakon čega se pokupila i otišla sa Stefanom na zimovanje - rekao je dobro obavešteni izvor.

Sanja i Stefan su navodno zajedno odseli u jednom luksuznom hotelu na Jahorini. Izvor navodi i da njih dvoje svako veče izlaze zajedno i da se odlično provode po tamošnjim noćnim klubovima.

Izlaze svako veče i provode se. Stefan se trudi da joj ispuni sve želje i da što više vremena provedu zajedno. Baš joj je lepo pored Stefana i rešena je da okonča vezu sa Matorom čim ona izađe iz Zadruge - dodaje izvor.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja Jovanin cimer iz Bele kuće rekao je pred kamerama "Zadruge" kako je njena devojka Sanja gužvala postelju sa njegovim prijateljem. Sanja je tu priču oštro demantovala, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledalo to Edovo izlaganje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading