(VIDEO 18+) Odmah u Ginisovu knjigu rekorda: Filip i Nataša imali žestoki se*s PET PUTA!

Autor:

Zadruga

14.01.2020

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadmašili sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Žestoa akcija

Nataša Radan i Filip Đukić imali su višečasovni s*ks, dok su ostali zadrugari uživali na žurki povodom srpske Nove godine.

Zadrugari su seksulani akciju ponovili čak četiri puta, a na kraju je Radanova finiširala oralnim zadovoljavanjem seksulanog partnera.

Nataša i Filip mogu se pohvaliti rekordnim seksualnim odnosom, koji je trajao čak nekoliko sati, u četiri runde, dok je pab odzvanjao od strasnih uzdaha dvoje zadrugara.

 

 

Kada se burna noć za njih završila, zadrugari su zaspali zagrljeni, a onda su se u jednom trenutku probudili ovog jutra i pokušali da se presaberu od protekle noći.

Đukić se u jednom trenutku vratio u krevet, a Nataša je odlučila da mu još jednom pruži zadovoljstvo i to svojim rukama. On joj je okrenuo leđa, a ona se bacila na posao. Radanova je još jednom zatresla jorgan planinu i zadovoljila Đukića, koji se nakon pete rekordne vrele akcije hidrirao sokom koji je ostao na stolu od prethodne noći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

14.01.2020 11:05

A kad se otkrili - oni obučeni. Znamo za te Filipove prevare.

Odgovori 12 0
Vida

14.01.2020 18:33

Filip je pijani prevarant,