Sanja Stanković otkrila planove najkontroverznijeg para u "Zadruzi": Dragana i Edo pakuju priču, a OVO su opasno slagali!

Autor: Alo

Zadruga

11.01.2020

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković prati sve događaje u Zadruzi, kao i sve događaje koji se tiču njene devojke Matore.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sanja Stanković...

Smatraš da je tvoja devojka Jovana flertovala sa Lunom Đogani tokom novogodišnje noći, pa si joj zbog toga zamerila i obratila joj se ljutitim pismom. Kako se sada osećaš?

 - Jovani nisam oprostila, niti ću. Ovo je treći put da pravi grešku sa Lunom. Šta? Je l' treba svaki put da se sažalim i padnem na foru "nisam razmišljala, nisam htela" i slično... Šta će biti ne znam, ali dok je u "Zadruzi" biće ispoštovana sa moje strane u svakom smislu. I da napomenem, Luna nema nikakve veze sa ovom situacijom. Nije kriva. Nisam ljubomorna na nju jer sam svesna sebe. Poludela sam jer mi Jovana ovo priređuje treći put - kaže Sanja.

Stefan Kandić i Matora su izuzetno bliski. Jovana je priznala da je videla njegov polni organ... Misliš li da postoje nekakve emocije kod tvoje devojke usmerene prema Kendiju?

- Nisam ljubomorna. Da jesam, bila bih na situacije koje se dešavaju sa Kendijem ili Šopićkom. Kendi je super dečko. Žao mi je što sam zaboravila da ga pozdravim u čestitki koju sam poslala Jovani za slavu. Između njih se ništa ne dešava, bar ja ne vidim da se dešava... Smatram da su on i Jovana samo prijatelji. Što se tiče njegovog penisa, mislim da se Jovana šalila - kaže ona.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja i Matora...

Pokrenula se priča u rijalitiju kako si bila sa prijateljem Edisa Fetića?

- Te priče su čista glupost. Doduše, možda i jesam bila sa Edisovim prijateljem, a da nisam znala da su prijatelji. To se moglo desiti jedino pre veze sa Jovanom. Nije mi jasno zašto se Edo "vadi" da to nije rekao, a ja imam snimak koji su mi poslali fanovi gde se jasno čuje da to govori - rekla je.

Kakva istina se krije iza navoda koje su o tebi izneli Edo Fetić i Dragana Mitar?

- Iskreno, mislim da Dragana i Edo pakuju priču. Da li to čine zbog Jovane ili mene same, ne znam. Nemaju razlog da mi se zameraju, jer im ništa nisam uradila. Čula sam kako je Dragana nešto slagala da sam ja rekla posle druge sezone "Zadruge" kako poznajem  Edisa i da sam se čula sa njim. To je laž, samo smo se sreli na jednoj proslavi - rekla je ona.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edo i Dragana...

Šta misliš o Edisovoj i Draganinoj ljubavnoj priči u "Zadruzi 3"?

- Tu njihovu priču ne želim da komentarišem. Samo da konstatujem da su se ukanalili. Dragana je mogla da ispadne gospođa u "Zadruzi 3" zbog cele one situacije koja je bila sa njenim mužem, ali sad je samu sebe ukanalila zbog Eda ili je Edo ukanalio nju, kako-god. Nisam sigurna šta se događa između Edisa i njegove žene, ali svakako ne verujem muškarcima - rekla je Sanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading