U spoljnom svetu imali žestok obračun: Otkriven pravi razlog sukoba Vladimira i Mensura!

Autor: svet

Zadruga

11.01.2020

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još kada se pojavio na imanju u Šimanovcima mnogi su shvatili da Mensur Ajdarpašić ima neraščišćene račune sa Vladimirom Tomovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur i Vladimir u Zadruzi

Iako su se njih dvojica ove teme dotakli svega ovlaš, jedan njihov sugrađanin iz Bara je ispričao celu priču.

- Bar je malo mesto, ovde se svi poznajemo, pa tako i Tomović i Mensur. Mensur je ušao da isprovocira Vladimira da udari nekoga i da ga izbace - počeo je priču izvor za "Svet".

- Oni su se jedno vreme čak družili u spoljnom svetu, izlazili, trenirali zajedno, ali nastao je problem kada je devojka na koju je Vladimir bacio oko izašla sa Mensurom na piće. Ispalo je da mu je Mensur preoteo devojku, pa je napravio scenu, rekao je da mu nije pravi prijatelj i još mu je i pretio. Tako su se razišli, ali očigledno je da mu Mensur nije zaboravio taj konflikt iz prošlosti, pa je samo čekao momenat... Ustvari, njih dvojica ne mogu da se takmiče, Vladimir ima skoro 40 godina, dok ovaj mali ima 24 - dodao je izvor, pa zaključio:

- U svakom slučaju, Mensur je našao način da se dokopa malo popularnosti, a znajući da mu unutra Vladimir ne može ništa, uradio je ono što je uradio, i to iz inata. Zato se i približio Mini Vrbaški.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

11.01.2020 13:01

Glupost, ovde se radi o onim mafijaskim crnogorskim klanovima, jedan je skaljarski a drugi kavacki ako nisam pogresio, zasto stalno pozdravljaju spuz...