ŠOK! Gagi Đogani u detinjstvu trpeo poniženja od brata: Đole mi je govorio da sam izrod

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Gagi Đogani ispričao je Zorici Marković kako ga je rođeni brat Đole Đogani maltretirao u detinjstvu, te da ga je stalno ponižavao i omalovažavao.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Gagi Đogani

Denser je otkrio da ga je Đole oduvek njega ismevao, što mu ni malo nije prijalo.

Naime, Lunin otac je neobavezno ćaskao sa svojom rijaliti-drugaricom kojoj se poprilično otvorio, pa je počeo da joj otkriva i neke detalje koji nisu bili poznati javnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/ Djogani
Đole Đogani

Gagi: Je l' ti znaš da je Đole meni govorio da sam najružniji u porodici i da kvarim lepotu, prosek porodice, da sam izrod. U tinejdžerskim danima mi je govorio da ću u 25. godini oćelaviti, ja sam se tada baš ubedačio.

Zorica: Realno, lepši si od njega. Mora da se šalio. Ti si najlepši od svih. Mora da se zajebavao. Nema lepšeg čoveka u familiji od tebe. Šta sere.

Gagi: Pa bio sam klinac. Loše mi bilo. Izbedačio sam se. Sebe uopšte nisam cenio, jednostavno, on mi je nabio taj pritisak.

Zorica: Pa ko se ne bi izbedačio. Kako je mogao to da kaže mladom dečku. Užas, bre, nije on baš normalan.

RepublikaFoto: Printscreen

Gagi: Đole je iskoristio i unovčio Lunu!

 

Gagi Đogani je pre ulaska u Imaginarijum progovorio o odnosu sa bratom Đoletom i tada nije krio da više nisu bliski, te ga je tada oštro iskritikovao zbog ćerke Lune Đogani.

- Ðole je kroz novu pesmu "Rijaliti" iskoristio trend i unovčio moju Lunu. Meni je bez veze što je moju ćerku provukao kroz to. Ne dopada mi se pesma, ali to je njegovo pravo. On na to gleda poslovno, ali ja njegovu decu ne diram, pa ne mora ni on moju. Nismo u dobrim odnosima od onog dana kada je Lunu počeo da provlači kroz novine - rekao je tada Gagi.

Podsećamo da braća Đogani dugo nisu bila u dobrim odnosima i da se Đole uvek ponašao kao gazda čitave porodice, te je želeo da se on pita za sve, što Gagiju nikako nije odgovaralo. Takođe, Đole je i javno ponizio svog brata kada je rekao da se Anabela pita za sve što se dece tiče, te da se Gagi ne pita ni za šta jer je nebitan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lana

11.01.2020 08:51

Djole je kazao istinu.