(VIDEO) Karić brijao Ivi vaginu: Otkriveni fetiši najčudnije veze u "Zadruzi"!

Autor:

Zadruga

09.01.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Milan Milošević ušao u Belu kuću kako bi raskrinkao mnoge odnose i kako bi upitao zadrugare sve ono što zanima gledaoce. Jedno od pitanja u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je upućeno Ivi Grgurić: "Zašto se trudiš da odbraniš Stefana u priči sa Dalilom, kada je sve jasno?"

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Iva i Stefan

- Iskreno, u tom momentu sam mislila da je sve fejk, sada više ni ne znam. Mene nikada intuicija ne vara, sumnjala sam na Natašu, Šopićku... Nikada me nije navodilo da Dalila i Stefan flertuju, samim tim sam posumnjala da je ta priča fejk. Mnogi su me razuverili da tu ima nečega... On je slobodan dečko, može da radi šta želi - objasnila je Grgurevićeva.

- Nije mi jasno kako ovaj komentar, kada je Iva za vreme reklama tada izgovorila da ne može da veruje šta se dešava, vrištala je kada je Šopićka iznosila činjenice o Dalili i Stefanu - rekao je Đedović, a Ivana Šopić je potvrdila.

- Iva je kontradiktorna mnogo od početka rijalitija, ja tu ne mogu mnogo da uradim, jednostavno je takva. Taj dan sam ostao bez grla objašnjavajući šta je istina - rekao je Lepi Mića.

U nastavku usledila je rasprava Miljane Kulić i Ive, a Kulićeva je iznela šokantne tvrdnje.

- J*beš se sa jednim, pa se ljubiš sa drugim, a onda se posle kaješ. Gledaj svoje postupke - govorila je Iva.

- Samo ću ti reći da mi je Karić rekao da ti je brijao vaginu - rekla je Kulićeva.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krsta

11.01.2020 14:16

Nek' je brije, trudna nije.