(FOTO) Pomrsiće im konce! David Dragojević ulazi u Zadrugu: Oglasio se na instagramu!

Autor:

Zadruga

08.01.2020

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević, verenik Ane Korać i bivši zadrugar, koji je javno prevario Aleksandru Suborić, stupivši u vezu sa poznatom starletom, ima dosta razloga da se pridruži zadrugarima u Imaginarijumu i ove sezone.

RepublikaFoto: youtube.com/printskrin
David Dragojevič

Naime, on je postavio na svom Instagram profilu fotografiju, gde je napisao:

- Visinske pripreme - napisao je David.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Podsetimo, David je rođeni brat Dejana Dragojevića, koji boravi u "Zadruzi" sa svojom suprugom Dalilom Dragojević, sa kojim je bio u sukobu prošle sezone, a onda su se navodno pomirili, međutim, mogli smo da vidimo, kada je David došao za Novu godinu, da je samo pružio ruku Dejanu i Dalili, te je očigledno da tu nisu sva posla rašćišćena.

Sa druge strane je Ana Korać, njegova sadašnja verenica, koja je ponovo u kontaktu, trenutno kao potrčci, sa Markom Janjuševićem, sa kojim je u prvoj sezoni ovog rijalitija, navodno bila u vezi, zbog koje je košarkaš pobegao iz rijalitija i bio diskvalifikovan.

Mnogo je razloga da David uđe na imanje, a da li se ove "visinske pripreme", odnose na ulazak i pripremanje za "Zadrugu", ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojkan

08.01.2020 22:22

Neka sačeka da se spare Janjuš i Ana.