(VIDEO) Zaljubljen sam, ne znam šta da radim: Janjuš proveo noć sa Koraćevom, pa odlučio sve da prizna!

Autor:

Zadruga

07.01.2020

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni vođa, Bane Čolak, za potrčke je izabrao Anu Korać i Marka Janjuševića Janjuša.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Janjuš i Ana...

Sinoć je bila njihova prva zajednička noć u izolaciji, a Drvo mudrosti je pozvalo Janjuša u Rajski vrt kako bi saznalo kako je noć protekla.

Podsećamo, njih dvoje su u prvoj sezoni rijalitija bili veoma bliski, pa je potom bivši košarkaš pobegao zbog nje iz Zadruge.

- Dobro je, nije loše. Odlično sam proveo noć - rekao je Janjuš, pa krenuo da se smeje.

- Zaspao sam čim sam ušao u izolaciju. Cimerka mi ne odgovara. Problem je u tome što mi ne odgovara. Nekad mi je odgovarala, sad više nema ništa, ne postoji. Nema, tj. ima razlog. Rekao sam već, razočarao sam se u "Zadruzi 1" zbog nekih stvari. Taj dan sam i otišao zbog nje. Imam ovde i prečih cimerki od sadašnje cimerke. Ali će i one biti na stendbaju, hoću da se odmorim psihički. Dosta mi je ljubavnih afera, imam i ja dušu. Danas je Božić. To će trajati nekih dva, tri dana, pa ćemo nastaviti. Ne sekiraj se, imaćeš prilike da gledaš - rekao je Janjuš, pa nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

- Mada, fino smo spavali i fino popričali. Setili smo nekih stvari i nekih emocija, prijateljskih. Znaš da smo bili odlični prijatelji, ali to više ne postoji - dodao je bivši košarkaš.

Drvo mudrosti je pitalo Janjuša i šta misli o odnosu između Dalile Dragojević i Stefana Karića, a on je istakao da nije bio siguran u Daliline namere.

- Ovim ljudima je bitno da se priča o njima, samo da dobiju neko pitanje, pa makar i najgore. Mada, ovde se nikad ne zna. Sve se obrće za jedan dan - rekao je Janjuš o Dalili, a zatim se požalio.

- Ovde svi potenciraju za žene i mene. Sad sam u tri zaljubljen, znaš li to? Maja, Ivana Šopić i Ana. Sad ću biti ozbiljan, zaljubljen sam u sve tri i ne znam šta da radim. Možeš li mi pomoći? Možda da sistemom veličine grudi dođemo do eliminacije. Nisam ih video 4 i po meseca. Moram da nađem neki način eliminacije, ne bih da budem u sve tri zaljubljen. Ona prava je napolju, ovde možemo samo da dođemo do jedne neprave. Jedna je bila izdvojena, ali smo prestali da komuniciramo. Ne znam šta da ti kažem. Ivanu sam najviše voleo, njoj nije mogla da priđe nijedna. Prestao sam iz dosta razloga da komuniciram. Ana nikako... - pričao je Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Šopić...

- Znači Maja? - upitalo je Drvo.

- Ne, nikako. Jedna je bila. Ali sad postaje to, nema više, kraj. Možda ćemo progovoriti, ali nema više ni druženja. Već 20 dana se ne družimo, nećemo. Možda je tako bolje - nastavio je Marko.

- Mogli bismo da uradimo neki dobar zadatak - predložio je Janjuš.

- Moram malo da razmislim o tome - odgovorilo je Drvo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš...

- Ja pristajem na sve, razmisli. Odoh da gledam moje... Zadrugare. Ne znam da li da im uberem ova tri cveta, mada sa jednom ne pričam, druga me maltretira... U kanalu sam - nastavio je Marko.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading