(VIDEO) OSVETA TOMOVIĆU: Mina i Mensur se strastveno ljubili, a zbog OVOG Vladimir ima tek da se puši od besa!

Autor:

Zadruga

06.01.2020

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sastanka koji je održan kako bi zadrugari mogli da prokomentarišu današnju raspodelu budžeta Baneta Čolaka, Mina Vrbšaki i Mensur Ajdarpašić su se osamili ispred doka na jezeru i krenuli da razmenjuju nežnosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur se ljube...

Prisnost ovo dvoje zadrugara na ovom mestu ne bi bila toliko čudna, da ono nije vezano za Mininu ljubav i Mensurovog rivala Vladimira Tomovića.

Naime, Vrbaški je sama istakla da se namerno približila Ajdarpašiću kako bi se osvetila Vladimiru što se poljubio sa svojom devojkom Isidorom, koja ga je posetila za Novu godinu. Mina je čak i isticala da bi se drugačije ponašala, da se Tomović ophodio prema njoj kao i prema svojoj devojci iz "Zadruge 2" Staniji Dobrojević.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vladimir i Stanija...

Podsetimo, omiljeno mesto Stanije i Vladimira je bio upravo dok, gde su vodili najintimnije razgovore i razmenjivali nežnosti, a da li je ovo Mina namerno uradila kako bi nastavila da se sveti Tomoviću, ili je puka slučajnost u pitanju, to samo ona zna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Šofer

08.01.2020 17:24

Mina je lažljiva i varljiva bludnatutka.

Zvonko

08.01.2020 17:26

Ko bi želeo nemoralnu Minu za devojku? Niko.