"Sve kosti ćemo da mu polomimo": Ivini drugovi spremili sačekušu za Tomovića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica rijalitija "Zadruga tri" Iva Grgurić sprema žestoku osvetu Vladimiru Tomoviću zbog toga što je u noći dočeka Nove godine pretukao njenog najboljeg druga Dina Subašića.

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić

Robusni Crnogorac izgubio je kontrolu nad ponašanjem kada mu je gost zamerio jer je vređao njegovu drugaricu, a onda je nastao haos kakav se ne pamti u ovom formatu. Hrvat je dobio batine, kao i prozivke na nacionalnoj osnovi. Iva se tresla kao prut, pa je u momentu kada je išla da vidi kako je Dino i da li je sve u redu, poslala poruku svojim momcima da napakoste Vladimiru čim izađe iz "Zadruge".

- Iva je opasna devojka i nije za šalu. Ona je spremna na sve kada neko dira njene bliske ljude. Posebnu težinu za nju ima to što je Dino došao izdaleka da joj da malo snage i podrške da izdrži rijaliti, i to u noći dočeka Nove godine, a onda je dobio teške batine. Vladimir ga je besomučno tukao, takvom silinom da nije uspeo ni da se odbrani. Kada su odveli isprebijanog Dina u produkciju, Iva je otišla da vidi kako se on oseća. Plakala je i vrištala na sav glas videvši modrice i krv. "Mamu mu je*em, neće se izvući sa ovim, bolesnik raspali. Kunem ti se, Dino, ima da plati za ove modrice. Znaš koga treba da zoveš i sve je rešeno. Neko će mu zauvek skratiti prste", rekla je Iva svom drugu. On je jedva dočekao njeno dopuštenje jer zna kakve ljude ona ima oko sebe u spoljnom svetu. Ma nije dočekao ni da dođe u Zagreb, odmah ih je pozvao i rekao im je šta mu se desilo i kakva stvar je u pitanju - kaže izvor blizak produkciji koji se našao na licu mesta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir udara Ivinog druga

 Iva: Kunem ti se, Dino, ima da plati za ove modrice. Znaš koga treba da zoveš i sve je rešeno. Skratiće mu prste zauvek

Kako dalje navodi isti izvor, Dino je ispričao da je prebijen i da ga je pretukao Vladimir, kao i da ga je vređao, što su uostalom oni i sami videli. Ti Ivini drugovi su bukvalno pobesneli. Rekli su da nije ni svestan da je presudio sebi i da je gotov, samo da ga nagaze.

- Ima da mu pokažemo kako se bije, a da ne možeš da se braniš. Lako je biti faca na svom terenu i tući slabije od sebe. Sve kosti ćemo da mu polomimo - rekao je jedan od žestokih momaka iz Ivine grupe.

Oni će, kako isti izvor navodi, ići toliko daleko da će i do Crne Gore da odu da ga nađu. Ne plaše se nikoga i ničega, a za njih ne postoji ni zakon ni red.

- Tomović nema pojma sa kim se zakačio i šta je navukao sebi na grbaču. On je navikao da bije ljude po rijalitijama, da vređa žene, da ih naziva kurvama, ali ovoga puta naleteo je na tvrd orah. Iva bi najviše volela kada bi ona lično mogla da gleda dok ga tuku. Kako je Vlada ispao pre vremena, momci ga već uveliko traže, kaže dobro upućen izvor Rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vlada davio Mensura!

Vladimir Tomović je prošle nedelje diskvalifikovan iz rijalitija jer je nasrnuo na Mensura Ajdarpašića i počeo mučki da ga davi zbog Mine Vrbaški.

Obesni Crnogorac je u jednom trenutku uleteo u bar "Dubioza" i uneo se u lice svom zemljaku, koji je tog momenta sedeo i flertovao sa njegovom ljubavnicom iz rijalitija, a zadrugari su ih brzinom munje razdvojili.

- Nemoj da si me u usta uzeo - rekao je Tomović Ajdarpašiću, pa mu se uneo u lice. Potom ga je ščepao za vrat i počeo nekontrolisano da ga davi. Jednom rukom je pritiskao Mensura za vrat i on nije mogao da se brani. Obezbeđenje je odreagovalo na vreme i na jedvite jade je uspelo da razdvoji zavađene.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Vladimir pretio Miljani da će udaviti Željka!

Prošle nedelje došlo je žestokog okršaja Miljane Kulić i Vladimira Tomovića. Sukob je izbio jer mu je ona pomenula pokojnog oca, na koga je on veoma slab.

- Miljana, je l' ja mogu tvom Željku da uđem u apartman, da ti ga ubacim u vodu i da roni sat vremena, je 1' mogu, Miljana? - govorio je Tomović, nakon čega ju je ščepao i počupao za kosu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dušan

06.01.2020 12:12

Mafijašica.

Odgovori 12 0
biber

07.01.2020 09:06

Bas su neki frajeri.. Njih 3 ili cetvorica traze da prebiju jednog coveka.. Imaleka i za takve