Bukti rat! Osman besan na Ivinu porodicu: Niste podržali Stefana, ali jeste onog matorog!

Autor: Pink.rs

Zadruga

05.01.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Ive Grgurić i Stefana Karića nedeljama je potresao Belu kuću, ali i sve verne gledaoce televizije Pink i rijalitija "Zadruga 3". Oni su imali veoma turbulentnu romansu, koja je mnogo puta bila pred pucanjem, a onda su definitivno odlučili da stave tačku na svoj odnos kada su ih posetile njihove porodice pred Novu godinu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić

Iva je tom prilikom saznala da njena porodica nije za ovu vezu, iako su od Stefanovog oca i majke dobili vetar u leđa. Ovakvo ophođenje Ivinih najmilijih isprovociralo je Osmana Karića, koji se oglasio za naš portal i rekao sve što mu je ležalo na duši.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Kao što ste već mogli da zaključite iz javnosti, mojih izjava po raznim portalima, TV emisijama u kojima sam učestvovao, uvek sam podržavao vezu Stefana i Ive. Nisam neko ko pljune, pa liže, što ste mogli da vidite i kada sam bio u poseti kod sina koji se nalazi na velelepnom imanju "Zadruge" u Šimanovcima. Ivu smo tada prihvatili kao deo svoje porodice, a ne lažno kao što se kod nekih drugih roditelja videlo kada su u pitanju "zetovi i snajke", već od srca. Ulaskom Ivine majke, tetki i prijatelja, mogli ste da vidite samo cinizam, sujetu, mržnju. Ivu podržavam i dalje, ali njene fanatike koji seju mrznju, neću podržavati. Mislim da se ljudi zavaravaju kada misle da će se Stefan i Iva pomiriti, mislim da neće, pogotovo što se Stefana tiče. Ivina mama ga nije podržala, bolje da mu je šamar lupila nego to izgovorila. Stefan je jako pravičan, sujetan i karakteran i neće ga ništa uzdrmati. Mama nije podržala Stefana, ali je i te kako podržavala vezu ćerke sa starijim oženjenim čovekom - rekao je Osman u jednom dahu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zvonko

05.01.2020 12:43

Osman je u pravu. Ivini rodjaci su fanatici i nerazumni. Podržavaju njenu vezu sa oženjenim sponzorom a ne podržavaju sa Stefanom.