"Voli te tvoja žena najviše na svetu": Venčali se Nadežda i Toma?!

Autor:

Zadruga

04.01.2020

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga", Nadežda Biljić iznenadila je sve svoje pratioce najnovijom objavom na svom Instagramu. Ona je postavila sliku sa jednog snimanja, sa svojim partnerom Tomislavom Panićem, s kojim i čeka dete, međutim, poruka uz sliku je mnoge bacila u rebus.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Nadežda i Toma

Njih dvoje izgledaju veoma srećno, zaljubljeno i elegantno, a Nadežda je blistala u beloj haljini. Upravo zbog toga i dodatne poruke, mnogi su pomislili da se par venčao.

- Sećam se kako smo se upoznali i kako sam sebi rekla "ja nikada neću biti sa ovim". Prošli smo svašta i tek nas čeka naša beba i sve lepo što smo zaslužili... Hvala ti što si uvek uz mene, što si moja leđa kada padnem, što me poštuješ, voliš (bez obzira na moje ispade, žensko pusto). Hvala ti što se boriš za nas i što si mi najbolji prijatelj, brat, muž, moj životni saputnik... Hvala Bogu i prethodnoj godini, što mi te je doveo u život i što će nas učiniti bogatijim za još jednog člana, naše zlato i smisao svega... Hvala ti za sve... Volim te najviše na svetu, ti si moja slabost i snaga i sve ono što sam želela od života sve ove godine... Pre tebe moj život je bio prazan, sve pre tebe je smešno i ne postoji ništa sem nas i naše porodice! Voli te tvoja žena najviše na svetu, sada i zauvek - napisala je Nadežda.

Fotografiju možete pogledati OVDE

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bbb

04.01.2020 18:26

Kad je sledeci put bude istukao i isterao napolje, bice strasno. Otac deteta, pa jos muz. Posle svega da se uda za njega, zena je retard a on izigrava nekog bađju.