Natalija Trik FX opasno isprozivala Vuka Moba: Otkrila kako ju je reper zaje*ao u životu!

Autor:

Zadruga

04.01.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među pesmama koje su se našle na današnjem repertoaru za razbuđivanje zadrugara, bio je i poslednji hit Vuka Moba, pesma "Koraci u noći", koju je snimio zajedno sa Vojažem i Breskvicom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/instagram.com/vukmob1
Natalija u Vuk Mob...

Natalija Ibraimov, koja takođe ima duetsku pesmu sa reperom, čula je ovu numeru, pa je otkrila Jovani Tomić Matoroj da je ona želela da snimi tu pesmu, ali da je Vuk tražio mnogo para za nju.

- Ovu pesmu sam htela da mi Vuk da, ali hteo je puno para. Kad mi je rekao cenu, ja ovako. Nije znao da li će da je uradi, a ja mu kažem: "Meni tražiš pare?" Naljutila sam se. Rekla sam mu: "Je l' to znači da je trebalo da ti tražim 10.000 za duet?" Šokiralo me je to - rekla je Natalija.

Pevačicu je ovo strašno povredilo, pa je kukala kako tako nešto od Vuka nikako nije očekivala.

- Ja nisam očekivala. Zna koja pesma ga je vinula i probila. Ja mu učinila. Moja pesma je bila, Moreno me molio. Onda su me sj*bali za ovu "Nevaljalu". To je bio naš duet. Tu su me prevarili, opet sam pojela g*vno, ali nema veze. Sve to jednog dana će neko da naplati - zaključila je Natalija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading