Tuča u Zadruzi koja je obeležila kraj 2019. godine: Ovako je majka Ive Grgurić reagovala na napad Vladimira Tomovića na njihovog prijatelja!

Autor:

Zadruga

04.01.2020

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj 2019. i novogodišnju noć zabeležio je skandal u rijaliti šouu "Zadruga". Naime, Vladimir Tomović udario je prijatelja Ive Grgurić, Dina Subašića, nakon što ga je on provocirao na nacionalnoj osnosi. Nastao je opšti haos u rijalitiju i situacija se nije stišala bar narednih dva dana. Sa Dinom taj dan su došle i Ivina drugarica, kao i majka Jasna.

RepublikaFoto: Instagram.com/iva_grgurić
Iva Grgurić

Oni su došli kao gosti iznenađenja tokom novogodišnjih praznika i tako obradovali Ivu, međutim nisu mogli ni da pretpostave šta će se dogoditi tokom nekoliko minuta njihovog boravka.

Jasna, Dino i Ivina drugararica lepo su se ispričali sa Grgurićevom, a potom polako krenuli ka glavnim vratima imanja.

Međutim, Dino je imao verbalni okršaj sa Vladimirom Tomovićem, kada mu je ovaj dobacio da ne zna šta je "kodeks navijača", koji je kasnije prerastao u brutalni fizički obračun. Zadrugari su krenuli da ih razdvajaju,a  devojke su vrištale. Bukvalno, svi su se razleteli po dvorištu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović

Dina je ubrzo obezbeđenje izvelo iz Zadruge, kao i Ivinu, majku i drugaricu, a posete porodice zadrugara je skraćeno i premešteno u malu prostoriju u pabu.

- Izvinjavam se zadrugarima i porodicama koji nisu mogli da se vide onako kako dolikuje praznicima, tako mi je i žao porodice i Dina što su morali da trpe onakve skečeve i udarce od Vladimira. Apelujem na produkciju da se kazni Vladimir - rekla je Iva, kivna na zadrugara što je udario njenog druga, nazvavši Tomovića "psihički nestabilnim".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir napada Dina

Dino je po izlasku najavio tužbu protiv Vladimira, a juče je u medije dospela njegova fotografija iz bolnice nakon nemilog događaja.

Vladimir je zbog broj brojnih sukoba nakon prvo pomenutog, izbačen iz rijalitija, a nas je zanimao komentar Ivine majke Jasne povodom ovog dešavanja.

Pokušali smo da dobijemo komentar sa gospođom Jasnom, kako putem poziva i poruka, ali ona nije želela da daje izjave povodom ove situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading