Momak koji se potukao sa Tomovićem za Novu godinu završio u bolnici: Osvanula šok fotka na Instagramu!

Autor: 24sata.hr

Zadruga

04.01.2020

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je organizovao u novogodišnjoj noći susret zadrugara sa njihovim najbližima. Dino Subašić je ušao kao prijatelj Ive Grgurić, a nakon nekoliko minuta je nastao haos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Vladimir Tomović je ušao u žestok sukob sa njim, a sada je Dino rešio da progovori šta se desilo te noći. 

- Jedini cilj mog ulaska bio je taj da pružim podršku svojoj prijateljici koju neizmerno volim. Teško mi je da gledam nepravdu. Ne volim dvolične ljude, a Ivi svašta rade iza leđa i prave od nje nešto što nije. Predstavljaju je na ružan način, pišu laži, izmišljaju afere. Nije to zaslužila - rekao je Dino na početku intervjua.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Vladimir Tomović

Dino je otkrio detalje kako je došlo do sukoba.

- Svađa je započela jer je konstantno vređao Zagreb, Hrvatsku i fudbalske klubove. Vređao je Ivu koja je moja slaba tačka pa sam ga pitao ''Da li znaš šta je kodeks navijača?''. S tom rečenicom sam hteo da mu dam do znanja da na nacionalnoj televiziji nema mesta za mržnju. Nisam namerno provocirao, ali sam mu hteo da mu dam do znanja da nije u redu to što radi - kaže on.

Nije očekivao udarce, ali, kako kaže, videlo se da je Vladimir spreman za tuču.

- Primio sam nekoliko udarca. Tri u glavu. Rasekao mi je usnu, ali brzo je stglo obezbeđenje i sprečilo je katastrofu - otkrio je Dino koji je odmah nakon izlaska iz Zadruge posetio bolnicu. Treba obaviti još nekoliko pregleda, a masnice su, kako kaže, vidljive.

 

 

- Dobio sam informacije da je isto veče napao jednog učesnika i "zaradio" diskvalifikaciju. Majka mi je još uvek u šoku - dodao je Dino.

Poruke podrške stižu sa svih strana, a Instagram mu je "zatrpan" komentarima. Otkrio je i da sprema tužbu protiv Vladimira.

- Spremam tužbu jer takvim ljudima poput Vladimira treba stati na kraj. Nije njemu mesto u rijalitiju jer to prate deca koja imaju deset godina. Hvala svim ljudima na podršci - rekao je Subašić za kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Srba

04.01.2020 09:55

Vidi se na slici da nema povrede. Ali napraviće ih oni. Ako treba probušiće mu i lobanju da bi dokazali krivicu Tomoviću.

Odgovori 23 3
Branko

04.01.2020 11:24

@Srba - Otkinuće mu i nos da bi tražili odštetu.

Odgovori 17 3