(VIDEO) Ivana Krunić u šoku: Porodica osudila njenu vezu sa Čolakom, a onda je napali i zadrugari!

Autor:

Zadruga

31.12.2019

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Krunić je putem novogodišnjih čestitki saznala da njena porodica ne podržava vezu sa Banetom Čolakom što ju je veoma rastužilo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana Krunić

Ermina Pašović je nedavno okončala vezu sa Užičaninom, pa je sada dala svoje viđenje ove situacije i istakla da Baneta niko ne bi poželeo za zeta zbog loše reputacije koju je izgradio u "Zadruzi 1"

- Ona neće da živi sa roditeljima, nego sa njim. To što njeni ne podržavaju njega, ja to razumem, nisu ga ni moj podržavali. On je veoma težak zet za održavanje. Retko koji roditelj će njega podržati za zeta. On ima osudu tu iz "Zadruge 1" - rekla je Ermina Pašović o vezi Ivane i Baneta, a potom se povodom ovoga oglasio i Lepi Mića.

- Banetu bolje stoji u rijalitiju kada je u vezi, nego kada nije. Bane je meni jasan, ali mi nije jasna Ivana. Njeni su rekli da ga zaobiđe. Ivana je Baneta opisala kao Romea, a ona najsrećnijana svetu. Ivana je ta koja je o Banetu pričala loše, a sada ga brani od nas. Sutra vas čeka pakao - prokomentarisao je Lepi Mića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zvonko

01.01.2020 16:47

Ivana Krunić nije svesna da je Čolak gubitnik bez posla. Pokušava da se druži sa VIP ličnostima ali ne može i on da postane VIP jer to nije.