ZAVOZALA SE! "Stefan nikada neće biti sa udatom ženom": Osman Karić osuo paljbu po Dalili!

Autor: Pink

Zadruga

28.12.2019

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Dalile Dragojević i Stefana Karića poslednjih dana intrigira velelepno imanje na kom je smešten rijaliti "Zadruga".

RepublikaFoto: instagram.com/dalila_dragojevic_official
Dalila Dragojević...

Naime, svi misle da Dalila gaji simpatije prema mladom Kariću, što ih je šokiralo, s obzirom na to da je udata i da je njen suprug Dejan Dragojević u rijalitiju.

Pored toga, Stefan ima nerazjašnjene odnose sa Ivom Grgurić, pa sve to dodatno komplikuje situaciju.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Stefan Karić...

- Koliko sam mogao da vidim, između Stefana i Dalile postoji uzajamno poštovanje, što je meni kao njegovom ocu jako drago. Pogotovo s obzirom na svađu na samom početku rijalitija, gde je Stefan ishitreno reagovao, što ja ne opravdavam - rekao je Osman.

- Svi znamo da je Dalila u srećnom braku, možda joj se Stefan dopada karakterom, stavom, izgledom, kao što je i sama priznala, to sve je rekao Stefan za Dalilu, poštovanje je obostrano. Dalila se možda zavozala, ali je jako svesna šta hoće i šta radi. Međutim, ako se vratim na Dalilu kao dugogodišnjeg rijaliti igrača, koji se dobro snalazi u toj ulozi, ne bih se začudio da je to dogovorena igra između njenog supruga Dejana i nje. Mada, šta god to bilo, dogovor ili ne, Stefan neće učestvovati u toj igri, Stefan nije niti će ikada biti sa udatom ženom. Još jednom ću reći, znam da se ponavljam, ali Stefan će se ili pomiriti sa Ivom ili će čekati neku novu, primerenu i vaspitanu devojku, ako takva uopšte uđe u rijaliti - rekao je Osman.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić...

Kako će se ovaj odnos dalje odvijati i šta će se dešavati, ostaje da vidimo u nastavku rijalitija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading