Zorica Marković pred ulazak u "Zadrugu 3" otkrila: Ivanu Krunić napolju čeka bogati matorac, veza sa Čolakom je lažna!

Autor:

Zadruga

28.12.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najkontroverznijih učesnica u istoriji rijaliti programa, Zorica Marković, nedavno je ponovo postala deo "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Ivana...

Neposredno pred ulazak u Imaginarijum ekskluzivno za portal Republika.rs otkrila je frapantne detalje o pevačici Ivani Krunić.

Naime, Zorica je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, te nam je otkrila da se o pevačici Ivani Krunić svašta priča i prenela do sada nepoznate informacije koje su došle do nje:

- Ivana je jedna folirantkinja, željna pažnje i slave. Ona sada u rijalitiju pokušava da skrene pažnju na sebe, jer joj je karijera pevačice krenula nizbrdo. Prvo je bila bliska sa Tomovićem, a sada pokušava da napravi neku priču sa Banetom. Ono što je prava istina, i što će mnoge šokirati, jeste da nju napolju zapravo čeka bogati biznismen čak dvadeset godina stariji od nje, koji je poslovno vezan za inostranstvo, a u svom posedu drži čak nekoliko privatnih firmi. On ne želi da se Ivana eksponira javno, ali se ipak nije mešao u njenu oduku da uđe u rijaliti i sama se izbori za sebe. Ivana sa njim planira i brak, a Čolaka samo zavlači i igra se sa njim - kaže Zorica, koja prenosi ono što je čula o privatnom životu Krunićeve.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana i Bane...

Podsetimo, kako je Srpski Telegraf ranije pisao, Ivana je u želji da postane slavna i nađe svoje mesto na "estradnom nebu", proganjala i političara Milutina Mrkonjića, koji je već dugi niz godina u stabilnoj vezi sa pevačicom Anom Bekutom.  Ivana je kao sumanuta zvala Mrku i pisala mu poruke, a posle određenog vremenskog perioda počela je da je grize savest, pa je odustala od svojih jalovih pokušaja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/instagram.com/ivanakrunic
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić...

Pored toga, Ivana je bila u vezi sa sinom Čede Čvorka, Mihailom Rajačićem, dok je bila u grupi "Luna", i baš zbog nje otac i sin su bili u lošim odnosima. 

Ovo je verovatno bio još jedan loš pokušaj da postane poznata i, prema dešavanjima koja su do sada poznata javnosti, pevačici nikako da pođe za rukom da se vine u zvezde.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ivana Krunić...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

29.12.2019 10:58

A Zorica sve zna. Radi sa obaveštajcima iz Radio Mileve.