Vladimir na udaru: Cimer ga optužio da je rekao da će ZGAZITI Lunu Đogani, evo kako se branio!

Autor:

Zadruga

25.12.2019

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da su zadrugari ovog jutra puni negativne energije koju su prezentovali kroz svađe čim su ušli u fabriku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir Tomović

Rade Lazić je pecnuo Vladimira Tomovića za ophođenje prema Gagiju Đoganiju, ali i Luni Đogani, te su se prisetili suočavanja pevačice i Crnogorca na "Paklenoj Zadrugoviziji".

- Sujeta te je ubila. Kada smo bili u bekstejdžu i kad je Luna oplela po Ermini, ti si rekao: "Ako bude ovako mene, gaziću je", je l' bilo tako? Ti si otišao tamo, nije te štedela - rekao je Rade.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Luna

- Luna Đogani je, kada smo mi došli na stejdž, ishvalila Filipa, a mene nije htela da komentariše i rekla da bi trebalo da povedemo razgovor napolju o svemu što je bilo ovde. Ja sam sa tom devojkom prošle godine proveo mesece bez ružne reči, isto tako i napolju - dodao je Tomović i nastavio:

- Kada sam bio tamo u bekstejdžu, ja sam iz pogleda nešto zaključio. Da li si ti čuo da je ona mene komentarisala kada sam ja imao sam nastup? Ništa ti ne znaš - rekao je Vladimir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading