(VIDEO) Vanredno izbacivanje?! Veliki šef poslao pismo, pred zadrugarima je veliki izazov!

Autor:

Zadruga

24.12.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na adresu Bele kuće je tokom današnjeg popodneva stiglo pismo Velikog šefa kojim su zadrugari obavešteni da je pred njima još jedan izazov.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink

- Dragi zadrugari, vreme je za igricu koja će biti održana u sali za fizičko. Svi ćete igrati. Svako će vezati šargarepu koja će visiti oko struka i cilj je da se šargarepa ubaci u čašu. Ko pre ubaci šargarepu u čašu, taj je pobedio. Kada vezujete šargarepu, ona treba da visi na leđima, tako da je ne vidite - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Podsetimo, u više navrata je Veliki šef umeo da iznenadi zadrugare, u sve tri sezone i igrice pretvori u vanredno izbacivanje, pa da li će ovoga puta biti isti slučaj, ili se samo bore za nagradu, a ne za opstanak, ostaje nam da vidimo.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gordana

24.12.2019 16:41

Kako im je pukla ova sezona. Jos vise ce puci sa one dve njuske koje tek treba da udju. Pa ko ce da im gleda ove decje igrice