(VIDEO) Zorica Marković zgranula javnost: Otkrila kada su Luna i Sloba ušli u vezu!

Autor:

Zadruga

24.12.2019

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković i Gagi Đogani seli su tokom jutra da popričaju o ljubavnom trouglu između Lune Đogani, Kije Kockar i Slobe Radanovića. Kako je poznato, njih troje bili su glavni akteri ljubavne drame u prvoj sezoni "Zadruge", a kako je Zorica bila takmičarka, iz prve ruke znala je informacije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković...

- Pa i njena mama (Anabela) je gostovala kod Ognjena. Gostovale su kod Ognjena, gde je ispalo na kraju da i ona hoće sa Kijom... Mi ne umemo da mrzimo, govorim i za Anabelu. Ovo što se desilo sa Vladimirom, ja sam prešao preko toga - rekao je Gagi, pa dodao o Slobi.

- Čuo sam jutros Slobinu pesmu, super je. Bio sam ljut, jer mi se nije javio, a bio je dva metra ispred mene. Podržavao sam ga, nema razlog da mi se ne javi, nisam to zaslužio, ali dobro, nek je živ i zdrav. Pesma mu je super, stvarno je mega - izjavio je Đogani.

- A što tebi da se ne javi? Ali dobro, njegov je izbor. On je samo trebalo da kaže da je zaljubljen u Lunu Đogani, šta je tu bilo teško da se kaže? Ja sam samo to govorila, da bi on krenuo sa uvredama na mene. A znalo se već da se nešto desilo i kad su Anabela i Kija došle ovde u rehab - rekla je Zorica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna i Sloba...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Eva

24.12.2019 12:14

Sloba i Luna najlepsi par ikada!

Odgovori 5 15
Vojvoda

24.12.2019 15:04

Nisu nikakav par. On debeo 150kg a ona tanka i slaba kao ofinger.

Odgovori 10 2