"IDI SE JE*I PI*DA TI MATERINA": Čolak odlepio zbog Ivane Krunić, rekla fotografu nešto što nije smela!

Autor:

Zadruga

23.12.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak i njegova nova devojka Ivana Krunić su delovali kao miran par, ako uporedimo njegovu vezu sa Zerinom Hećo i Erminom Pašović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ivana i Bane...

Međutim, u poslednje vreme, oni imaju sve više rasprava, pa je tako ovog puta Bane zamerio pevačici što je pred fotografom za novogodišnje slikanje predložila da se slikaju u garderoberu.

- Ti si pred fotografom rekla: "Možda bi trebalo u garderoberu da se slikamo" (ironičan smeh), šta sam mogao na to da ti kažem, idi se j*bi, p*zda ti materina, da te pljunem i da se okrenem, jel tako - nije birao reči Bane, dok ga je ona gledala i smeškala se.

- Nego sam ja to shvatio kao jednu vrstu šale, koja meni nije prijala, ali je šala i nema potrebe da obraćam pažnju na to i nasmejao sam se, iako mi nije bilo smešno - rekao je Bane.

- Meni ne treba da se ja ovde svakodnevno sa tobom raspravljam - zaključio je Bane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Šofer

23.12.2019 20:51

Sada Bane pravi svadje. Znači nisu samo žene krive. I ovaj Limeni Čolak uživa da se svadja.

Odgovori 10 0
psihijatar

24.12.2019 09:42

Ma...kome je iskompleksirani plekani bitan??? Samo bi da se o njemu priča, da bude u centru pažnje, a ne vredi ni pišljiva boba