Miljana polomila pola "Zadruge": Razbijala stakla i novogodošnju rasvetu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je pokušala da pobegne kroz prozor nakon slavskog veselja, u čemu su je sprečavali ostali zadrugari, koji su bili šokirani njenim postupkom, zbog čega je ona počela da lomi po imanju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić...

Iako su zadrugari pokušali da je zaustave da preskoči prozor sobe u Beloj kući, Nišlijka je uspela u tome, ali nije mogla ni makac dalje, pa se brzo vratila unutra.

- Nemoj da praviš budalu od sebe - rekao je Zola, ali on joj nije pomogao kao prethodne večeri kada je htela da uradi istu stvar. Ona je poslušala samo Edisa Eda Fetića, koji joj je pomogao da se vrati u sobu.

- Uzmi me, hoću tebe - govorila je Miksi iako se pored njih nalazio Lazar Čolić Zola.

Svi su insistirali da im kaže šta ju je toliko povredilo i zbog čega se odlučila na ovako šokantan postupak, ali ona nije želela da priča o tome.

Kada je čula za ćerkin šokantni postupak, njena majka Marija Kulić je odmah došla i uputila ćerki rafal uvreda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija...

- Marš, bre, pi*ka ti materina. Duni, sram te bilo! Postala si alkoholičarka, zato si tako agresivna! Idiote majmunski. Idi još da piješ, idiote majmunski. Đubre jedno pokvareno - rekla je Marija Miljani kada je osetila da smrdi na alkohol.

Marija: Postala si alkoholičarka, zato si tako i agresivna. Idiote majmunski

Kada je videla da produkcija ne obraća pažnju na njene vapaje, kao i da ju je majka osudila zbog alkoholisanja, ona je napravila pravu dramu na imanju. Sva unezverena, počela je da lomi i baca stvari, a obezbeđenje je odmah uletelo. Udarala je leđima o garažna vrata, a onda je velikim kamenom razbila jedan od prozora. Potom je oborila sve saksije sa novogodišnjom rasvetom. Kada je posegla za staklom koje je razbila, reagovalo je obezbeđenje, a kamera je skrenula kadar sa razularene Miljane.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić...

Karić: Ivo, ti si kurva raspadnuta!

Stefan Karić je odbio da odradi novogodišnje fotkanje za Pink portal, sa bivšom devojkom Ivom Grgurić, nazvavši je prostitutkom.

- Marš tamo, prostitutko jedna. Vidi kakva si, kurvetino raspadnuta. Takva gola pored mene se sigurno slikati nećeš, to možeš sa Edom i takvim indijancima.

Kada je čula kako ju je oslovio i da je odbio fotkanje sa njom, Iva nije mogla da se smiri, pa je počela da plače i jeca na sav glas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

21.12.2019 08:54

Manje pića. Manje pića.

Odgovori 10 0
Đole

21.12.2019 10:33

Sva šteta da joj se naplati.