(VIDEO) Isplivale frapantne informacije! Mima Živković je lez*ejka? Zadrugarke ispričale šta su sve čule!

Autor:

Zadruga

17.12.2019

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beloj kući došlo je do ogromne netrpeljivosti zbog emisije "Pretres nedelje", a od samog starta razotkrivene su mnoge tajne, a pojedini ukućani su saznali i šta se to o njima pričalo iza leđa.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Mima Živković...

Ove noći Mima Živković bila je na meti rasprave, a naročito zbog njene sekusalne orijentacije koja je svima postala sumnjiva. Naime, ona je priznala Marijani Zonjić da voli žene, iako je za stolom to negirala.

- Kad su Miona i Mima bile u svađi, Mima mi je rekla da joj prenesem da je ona imala devojku i da je istina šta se priča napolju. Miona je bila u šoku, pa me pitala da li da nastavi druženje ili ne, zato je njoj počelo da smeta druženje sa njom - rekla je Marijana.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/marijana_zonjic_official
Marijana Zonjić...

Međutim, Maja Marinković je od svog bivšeg dečka dobila informaciju da je to tačno, pa ispričala šta je on video jedne noći u klubu.

- Meni je bivši dečko preneo, pokazao mi je na Mimu, rekao mi je da je gledao kako se čupaju kada su se posvađale na splavu, kaže ,,njih dve". Ja sam Mimu pitala, ona se samo smeškala, nije potvrdila, a nije ni negirala - rekla je Maja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković...

- Da njoj ova priča ne odgovara, ona bi i te kako ustala i rekla bi da joj to smeta! Ona prelazi preko toga i to je njena igra ovde, da bi bila žrtva i da bi ljudi ustajali ovde i komentarisali - rekla je Miljana.

- Moja mama bi bila najsrećnija da sam lezbejka, da nikada ne odem od nje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading