(VIDEO) Treslo se za crnim stolom: Brutalni obračun Maje Marinković i Zole podigao sve na noge, sasula mu istinu u lice, on promenio boju!

Autor:

Zadruga

16.12.2019

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je ovonedeljni vođa Miroslava Mima Živković podelila budžete, zadrugari su dobili reč, pa su se pojedini obračunali, iskazavši svoje nezadovoljstvo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković...

Maja Marinković otvoreno je priznala da je očekivala veliki budžet, a Lazar Čolić Zola sve vreme je dobacivao zadrugarki, želeći da je isprovocira.

- Iskreno, očekivala sam veliki budžet. Meni je jasno da se ovde moje mišljenje sabotira i kada ja ustanem da pričam, da vi skačete, jer vam smeta! Ja ne znam čemu ovakva reakcija, da li pojedine muškarce ovde boli, jer sam ih odbila, da li vlada sujeta među ženama... Ali ste pokazali da ste jako dvolični kada se birala najomraženija osoba, jer niste meni dali, a i te kako reagujete kada ustanem da pričam. Totalno ste mi nebitni ovde u životu, možete slobodno da nastavite da mi uskačete dok pričam - pričala je Maja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Maja...

- Ajde, dostojanstvena, pričaj! - dobacio je Zola.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđela

16.12.2019 18:22

Maja podigla nos i glumata. Tako je jadna i nebitna. Niko je neće.

Odgovori 10 0
JaPaja

17.12.2019 06:41

Jel to ova sto je svi gledaju i pipaju?