Ona nije žena za Vladimira: Tomovićev brat pobesneo i javno ukanalio Draganu!

Autor:

Zadruga

16.12.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijaliti programu "Zadruga 3" veliku pažnju javnosti privlači ljubavni trougao u kom se nalaze oženjeni Edis Fetić, još uvek zakonito udata zadrugarka Dragana Mitar i Vladimir Tomović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladan Tomović

Dragana Mitar je pred svima za crnim stolom nedavno rekla kako se samo igrala sa Vladimirom, kao i da voli Edisa Fetića. Ovim povodom oglasio se i Vladimirov brat, Vladan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edo

Dragana je lagala. Ona ne voli Edisa, već ono što joj je on pružao. Očigledno je da je njoj prijalo sve ono sa Vladimirom, jer da nije rekla bi mu: "Stop". Po njenoj priči ispada da je Vladimir nju silio na nešto, a svedoci smo da je ona njega izazvala one noći koja je sporna 

U Beloj kući ukućani polemišu i o tome šta se desilo u sobi za izolaciju između Dragane Mitar i Vladimira Tomovića. Tokom "Pitanja novinara" Dragana Mitar je rekla kako je Vladimir sebi i njoj skinuo donji veš, ali da ona nije želela da ima intiman odnos sa njim. Vladan Tomović je komentarisao i ova dešavanja.

RepublikaFoto: twitter.com/Zadruga Official
Dragana i Vlado

Svi smo videli njenu "obučenu trenerku". Što se Vladimira tiče, nije mu prijatna situacija, ali najviše iz razloga što mu je nepojmljivo da žena koja mu se svidela, uradi sve ono sa njim, pa onda izjavi da voli oženjenog čoveka. Biće on dobro, nije mu ni prvi ni poslednji put da je doživeo ovakvo nešto. Što se nas tiče, hvala Dragani, jer ona definitivno nije žena za Vladimira - pričao je Tomović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading