Ana Korać progovorila o ulasku u "Zadrugu 3": Evo kako će se postaviti prema Dalili i Dejanu kada uđe u rijaliti!

Autor: Telegraf

Zadruga

15.12.2019

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać otkrila je da je svojoj jetrvi Dalili Dragojević najviše zamerila što je nju i njenog dečka Davida Dragijevića nazvala folirantima.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ana Korać...

Šuška se da je Ana jedna od potencijalnih učesnika "Zadruge 3", a za učešće će joj, navodno, produkcija nedeljno plaćati po 3.000 evra.

Koraćeva je otkrila da njen ulazak u rijaliti još nije preciziran, ali je dala do znanja da su je Daliline reči neprijatno iznenadile.

- Pa naravno da sam joj zamerila to što me je nazvala folirantom. Nije lepo od nje, ne znam šta se ona uvredila kada je nama to isto rekla - kaže Ana.

Na pitanje kako će se po ulasku u rijaliti postaviti prema Dejanu i Dalili, ona je otkrila:

RepublikaFoto: instagram.com/david__dragojevic_official
Svi na okupu, Dalila, Dejan, David i Ana...

- Fino i kulturno, naravno da ću se pozdraviti sa svima pa čak i sa njih dvoje - ispričala je Koraćeva koja ne želi da u rijalitiju ima konflikt sa Dejanom i Dalilom.

- Ne znam iskreno šta da očekujem, pojma nemam šta ona razmišlja, pa ćemo videti kako i šta će se desiti unutra - otkrila je Ana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading