"Žao mi je prevarene žene": Dragana Mitar se bez trunke sažaljenja narugala Edovoj ženi!

Autor:

Zadruga

15.12.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari moraju da ispoštuju pravilo "Zadruge" i probude se istog trenutka kada čuju zvuke muzike koju je za njih pripremio Veliki šef.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edo

Oni su nerado ustali i odmah započeli sa obavljanjem prvih jutarnjih rituala kako bi se što pre pripremili za predstojeća dešavanja, ali nikako nisu očekivali nešto što nije bilo predviđeno u nastavku.

Kako su svi mislili da će uskoro stići pismo u kojem će biti obavešteni o daljim dešavanjima, oni su umesto toga ponovo čuli pesme koje su ih sve podigle na noge.

Svi su odmah ustali i počeli da igraju, a najveselija bila je Jovana Tomić Matora. Njen performans se mogao videti i u ranim jutarnjim satima.

Međutim, kada su čuli numeru "Žao mi je prevarene žene" Dragana Mitar morala je odmah da odreaguje, budući da se u njoj odmah pronašla.

- Katastrofa, pesma je hit - rekla je Dragana.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Edo i njegova žena

Podsećanja radi, Dragana je sinoć definitivno odlučila da bude u vezi sa Edisom Fetićem, oženjenim ocem troje dece, a njihovo flertovanje i dodirivanje traje danima.

Mnogi su na društvenim mrežama prebacili Dragani da tom pesmom dodatno vređa Edisovu zakonsku suprugu, što je u najmanju ruku nepristojno, ako ne i bezobrazno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading