(FOTO 18+) Nova porno afera trese Srbiju! Objavljena golišava slike Dorotee Jovanović uz jezivu poruku: "Sama znaš da tu nije bio kraj"!

Autor:

Zadruga

14.12.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prošloj sezoni rijalitija "Zadruga" jedna od glavnih tema bila je afera prostitucije. U žiži ovog skandala našle su se mnoge zadrugarke, među kojima je bila i Dorotea Jovanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dorotea Jovanović...

Kako se tada pisalo, Lepi Mića držao je Doroteu u šaci eksplicitnim snimkom sa njegovim matorim drugom, a nakon njenog izlaska iz rijalitija, internet su preplavili snimci golišave Dorotee koja pleše oko šipke.

Nakon perioda zatišja, Dorotea se jutros opet našla u centru skandala.

Izvesni Aleksandar Križov, koji je i ranije u nekoliko navrata prozivao bivšu zadrugarku, jutros se ponovo oglasio i to ovoga puta eksplicitnom fotografijom Doroteje, koja golišava pleše nekom muškarcu u krilu.

Kako možemo videti iz njegove priče na Instagramu, povod za izbacivanje eksplicitne fotografije jeste tužba koju je bivša zadrugarka i dizajnerka odeće za pse, pokrenula protiv izvesnog.

- I sama znaš da tu nije bio kraj - napisao je izvesni Aleksandar, čime joj je na neki način stavio do znanja da o ovoj ludoj noći zna i nešto više.

Foto: instagram.com/aleksandrakrizov_official
Dorotea...

Ovim povodom Dorotea se nije oglašavala, verovatno jer još uvek nije videla ove pretnje, a šta će dalje isplivati ostaje nam da ispratimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading