(VIDEO) Edis je bolji frajer od mene: Vlada šokirao mišljenjem o svom suparniku!

Autor:

Zadruga

11.12.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović izolovao se u sobi sa izolaciju sa Milicom Kemez, koja ga je intervjuisala, a društvo su im pravile Jelena Pešić i Mina Vrbaški.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vlada i Milica

Na jedno od pitanja na koje je Vladimir trebalo da odgovori je da li misli da je Dragana Mitar zaljubljena u njega i na koji način mu pokazuje svoja osećanja. Tomović je iznenadio svoje cimerke odgovorom.

- Mislim da je zaljubljena, a to mi pokazuje tako što me ignoriše. Kud ćeš većeg dokaza ljubavi, nego kada te neko ignoriše - rekao je Vladimir.

Potom je prokomentarisao mišljenje svoje majke, kao i to šta mu se kod Dragane najviše dopada.

- Izbor moje žene neće biti izbor moje majke, već moj. Uvek sam govorio da žena koju izaberem mora da poštuje moju majku, ne mora da je voli - objasnio je Tomović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vlado i Edo

Tomović je odgovorio na pitanje da li smatra da je njegov suparnik Edis Fetić bolji frajer od njega.

- Da, mislim. Pa ti si mi rekla da je bolji frajer od mene - rekao je Tomović, a potom je objasnio šta mu se najviše dopada kod Dragane Mitar.

- Najviše mi se sviđa što je staložena i mirna, ne unosi nemir u telo, moj duh, koja me ne uznemirava, što iz svake situacije izađe staložena. Zavidim staloženim ljudima - objasnio je Tomović.

Pogledajte šta je još otkriveno u ovom razgovoru:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading