Denser će odlepiti ako ovo dospe u javnost! Ermina drži Đoganija u šaci: Poseduje Gagijev kompromitujući snimak!

Autor: Vladimir JANKOVIĆ

Zadruga

10.12.2019

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ulaska Ermine Pašović u rijaliti "Zadrugu 3" slobodno se može konstatovati da je doba mira prekinuto za Gagija Đoganija. Detalje njihovog odnosa pre ulaska u popularni TV format niko do kraja nije saznao niti su oni izneli sve pred milionski auditorijum, ali kako vreme odmiče, sve tajne izlaze na videlo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official/facebook.com/Ermina Mina Pasovic
Ermina i Gagi...

Đoganijev dobar prijatelj (identitet poznat redakciji) odlučio je da progovori za Rijaliti magazin o snimku kojim Pašovićeva navodno drži Gagija u šaci.

Naš sagovornik tvrdi da se Ermina ustremila na Đoganija odavno, a da njen teror nad njim neće prestati dok ne ispuni svoj pakleni plan.

- Ermina se još davnih dana nameračila na Gagija. Spremna je na sve i neće stati dok ne ispuni cilj - otkriva Gagijev prijatelj i priznaje da i on, takođe, malo zna o odnosu ovo dvoje zadrugara.

- Čitav odnos između Mine i Đoganija je obavijen velom misterije. Bili su zajedno, to je jasno, pomagala mu je, bilo je priče čak i o braku - govori naš sagovornik.

Đoganijev prijatelj za Rijaliti magazin otkriva da mu se Ermina nikada nije dopadala, a da Gagi, po njegovom mišljenju, nije bio nikada zaljubljen u nju, već da je bio s njom kako bi se zaštitio od ucene.

RepublikaFoto: facebook.com/Ermina Mina Pasovic
Ermina Pašović...

- Gagi nam je milion puta govorio o svojoj devojci, kasnije ju je predstavljao i kao buduću verenicu, a onda je došao i trenutak za upoznavanje. Pašovićeva mi se nikako nije dopadala, bilo je svima jasno da ona igra neku igru. Moj drugar Gagi bio je zaslepljen njom, ali to nije bilo ljubavno slepilo. Plašio se Ermine, a ubrzo sam saznao i zbog čega - ističe naš sagovornik.

Ermina Pašović bila je uz Đoganija kada se ponovo borio sa narkomanijom, a iz te neslavne životne faze ugrabila je najgore i od tada je Gagijev život bio u njenim rukama, govori naš izvor.

- Ta žena bila je uz njega u najgorim fazama. Pričao je i pred kamerama o svojim narkomanskim epizodama, ali Mina je bila živi svedok nekih događanja. Gagi se izvukao, ali kao usud ga je pratila ucena Pašovićeve, a ubrzo mi je i sama rekla o čemu je reč - priča Đoganijev prijatelj i otkriva čime je skandalozna zadrugarka ucenila oca Lune Đogani.

Pašovićeva ucenjuje: Zapamtiće me smradina samo ako pogrešno odigra

Ermina. Urlala je na mog drugara kao da joj je pobio pola familije. Uznemireni Gagi otišao je do toaleta da se sabere i umije. Prebledeo je nakon što mu je nešto došapnula - priča naš sagovornik.

Gagijev prijatelj dobio je konačno šansu da se suoči sa Pašovićevom, a ona mu je tada bez ustručavanja rekla da je Đoganijev život u njenim rukama jer poseduje njegov kompromitujući snimak.

- Gledala je u mene dok smo ga čekali, a ja sam je pitao zašto mu to radi, a ona mi je kroz zlobni osmeh izgovorila: "Imam Gagijev snimak kako šmrče. Ako ne bude igrao kako ja sviram, svi će ga videti. Veruj mi, ovo ne želi da dospe u javnost. Zapamtiće me smradina samo ako pogrešno odigra" - vidno uzrujan nam priča prijatelj poznatog zadrugara.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani...

Đogani nije poslušao savet prijatelja i ušao je u popularni TV format jer je uspeo da pobedi strah, ali ostaje neizvesno šta je sledeći Erminin potez.

- Opominjao sam ga da će ga ta žena sigurno uništiti ukoliko uđe u "Zadrugu". Nije me poslušao, trgao se straha i ucene. Ostaje samo da vidimo šta će ta gadura da učini sa njim i njegovim životom - zaključuje naš sagovornik.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina: Gagi, ćuti da ja ne progovorim!

Otkako je Ermina kročila u Imaginarijum, iznela je mnogo detalja iz svog odnosa sa Gagijem, ali iako je denser tvrdio da Pašovićeva ne govori istinu, zaustavio bi se čim mu Ermina zapreti. Prilikom jedne svađe Ermina je rekla:

- Ćutim jer ne želim da neke stvari ovde koristim, a mnogo toga sam videla i mnogo toga znam. Gagi, bolje bi ti bilo da ćutiš, da ja ne progovorim - zapretila je Ermina, a Gagi se odmah povukao.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voja

10.12.2019 15:45

Ništa Gagija ne može da probudi.