A on nije s njima da podeli sreću: Veliko slavlje u domu "Gospodina Torte"!

Autor:

Zadruga

09.12.2019

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edis Fetić, poznatiji kao "Gospodin Torta", napravio je pravu pometnju ulaskom u rijaliti "Zadruga 3", gde se, kasnije se ispostavilo, njegova ljubavnica, Dragana Mitar, zbližila sa Vladimirom Tomovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Edis Fetis

Prava telenovela priča jer je bivša modelsica još uvek u braku sa Sinišom Dragutinovićem koji se spominje kao novi potencijalni zadrugar i koji takođe ima paralelnu vezu.

A oženjen je i Novopazarac, čiju ženu mediji takođe najavljuju kao novu učesnicu. Oba para su navodno u brakorazvodnom procesu.

Edova supruga se zove Zilha Karišik Fetić, a iako se priča o njihovom navodnom razvodu, zajedničke slike s Edom je objavila 22. avgusta, nešto pre njegovog ulaska na imanje u Šimanovcima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Edisov ii Zilhin sin slavi rođendan

Ona još uvek nije komentarisala dešavanja iz rijalitija "Zadruga 3", a sada je na svom Instagram storiju objavila fotografije sa slavlja u njenoj porodici.

Dok mu je otac na imanju u Šimanovcima i ne može da prisustvuje proslavi, Zilhin i Edisov sin danas slavi rođendan, a pored njega tu su i njihove dve ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading