(VIDEO) Svi su prećutali skandal na Zadrugoviziji: Miljana pokazivala SREDNJI PRST Dušici!

Autor:

Zadruga

08.12.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je održana "Paklena Zadrugovizija" u kojoj su se učesnici rijalitija takmičili u raznim kategorijama, a pobedu je odneo Milan Petković.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Miljana Kulić

Ipak, veče ni sinoć nije moglo da prođe bez skandala. U jednom trenutku, dok je voditeljka Dušica Jakovljević govorila, Miljana Kulić je pokazala srednji prst, a zatim i srednji prst na drugoj ruci. Kulićkin gest video se i na video bimu, a Jakovljevićeva je u neverici samo zanemela. 

- Miljana pokazuje srednji prst, jel za ovde? Molila bih zadrugare u bekstejdžu da vode računa o tome kakva im je gestikulacija, jer ih vidim ovde - rekla je Dušica. 

Jakovljevićeva je zamolila produkciju da reaguje. Kulićeva je rekla da je Dušica pogrešno razumela i da to nikada ne bi uradila, jer je obožava, objasnivši da je to njen način da se pozdravi sa Vukom. Međutim, malo ko je poverovao Miljani da uvreda nije bila namenjena voditeljki. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvoda

08.12.2019 17:33

Pokazivala srednji prst svima koji su gledali TV.

Odgovori 10 0