Dragana u strahu: Preti joj oduzimanje starateljstva nad sinom!

Autor:

Zadruga

05.12.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar se večeras poverila Jeleni Pešić. Sedele su i pričale o njenom odnosu sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Fetićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

U tom razgovoru, Mitrova je napomenula da ona zna kako se Edo ponaša napolju, ali da je Vladimira upoznala samo u rijalitiju, te da ona jeste slobodna devojka, ali ima sina o kome mora da se brine.

Potom je rekla da je prošla kroz haos oko starateljstva i da se boji da sada kada je njen bivši suprug vidi  da se ljubi sa drugim, da će iz besa da joj uzme sina, pa je pomenula i modelsicu Sindi, koja je ušla u rijaliti i za to vreme izgubila starateljstvo nad detetom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana Mitar

- Ja sam imala haos sa bivšim mužem, i tu borbu za starateljstvo, otkud ti znaš sad kad on mene vidi na TV-u, može usled nekog njegovog besa, opet se povrati to. I kako ću ja posle da se pravdam sa advokatima, sa svim, pa modelsica ona Sindi, ona ušla u rijaliti, i oduzeli joj dete. Ja ovde se ljubakam, cmačem i izađem napolje i šta, to mi Mića priča, da obratim pažnju na ponašanje i moral - pričala je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čeda

05.12.2019 09:33

Nije ona brižna majka, kako želi da se predstavi i da nas obmane.

Odgovori 10 0