(VIDEO) Vrati se ženi, Dragana je moja: Vladimir na sve načine pokušavao da isprovocira Edisa, haos u emisiji!

Autor:

Zadruga

04.12.2019

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umalo ponovo da dođe do obračuna!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Edis i Vladimir

Vladimir Tomović i Edis Fetić Edo su današnji gosti u emisiji radio "Amnezija", gde su sa voditeljima Banetom Čolakom i Borom Santanom pričali o njihovom odnosu sa Draganom Mitar.

Edo je otkrio voditeljima da li je iznenađen Draganinim ponašanjem budući da se poljubila sa Tomovićem.

- Bio sam iznenađen. To je njena odluka. Ona da je htela to da uradi, mogla je to uraditi na ulici. Da smo napolju, ona bi mene pozvala i rekla mi to - rekao je Edo.

- Osetio sam nenormalnu strast. Ona se u mom zagrljaju oseća bezbedno. Ona ima strah, u mom zagrljaju se oseća bezbrižno, ne u njegovom - rekao je Tomović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Vladimir

- Ja sam ovde i te kako ostvaren muškarac. Sa diplomama se na završava četiri godine u rijalitiju. Vuče ove maloletnice, mlađe klinke - pecnuo je Edo Tomovića.

- Ona su u mom zagrljaju oseća spokojno. To je jedini zagrljaj u kojem se ona oseća spokojno, kada ne mora da strepi da li će od mene da doživi grubost, već samo miran san. On nju gleda kao robu, a ja sam u nju zaljubljen, a ti se blago meni lepo vrati ženi - rekao je Vladimir.

- Ona je prvenstveno kupljena emocija. O nasilništvu ne može da priča niko ko je izbačen zbog toga iz rijalitija - uzvratio mu je Edo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voja

04.12.2019 19:08

A ti se, blago meni, lepo vrati zeni, jer oboje smo losim vinom opijeni.

Odgovori 11 0