Sin će joj sve ovo jednog dana videti! Publika žestoko osudila promiskuitet Dragane Mitar: Ovo su svi muškarci sa kojima je bila prisna pred kamerama!

Autor: Espreso

Zadruga

04.12.2019

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je stvar u tome što je Dragana fatalna po muški rod, ili jača populacija samo primećuje da je podigla repić? Šta god da je, Mitrovljeva se ne ustručava promiskuiteta pred kamerama.

RepublikaFoto: instagram.com
Dragana Mitar...

Dragana Mitar je na oduševljenje mnogih ušla i u treću sezonu "Zadruge", ali je nažalost već u startu razočala mnoge koji su u nju polagali nade, za početak i svoju porodicu, a najviše majku Jadranku Mitar koja je naglasila da će je po izlaski iz rijalitija dobro našamarati.

Dragana je u braku sa Sinišom Dragutinovićem, kog smo mogli da upoznamo u "Zadruzi 2" kada je došao u posetu svojoj supruzi sa kojom ima sina Jovana.

Siniša je dosta stariji od Dragane, pa je velikim delom imao razumevanje za sve što ona radi, makar to bili i omanji ispadi sa drugim muškarcima.

- Super si, sve je ovo rijaliti, gledam te stalno i mogu samo da ti kažem da si odlična - pričao je Siniša Dragani nekada.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, facebook.com
Dragana i Siniša...

Bračni par je trenutno u fazi razvoda, a njihove nekada male nesuglasice prerasle su u mržnju u veliki stepen netrepeljivosti.

Da podsetimo, u drugom serijalu rijalitija Draganin bivši dečko i estradni menadžer Pavle Jovanović. ušao je kako bi pomrsio konce svojoj nekada najvećoj ljubavi jer je muža Sinišu varala sa njim.

Dragana i Pavle su i tada imali prisnih scena, a kad-kad su se sa zadovoljstvom prisećali nekadašnje veze pune strasti, a poznato je da je javno bila intimna s njim dok je bila u braku!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Pavle...

Kako je Pavla istrošila, Mitrova se tada prebacila na repera Nenada Aleksića Ša, koji joj je krišom dostavljao pisma i na tren zaboravio da je i sam u braku, s obzirom da je pao pod Draganin neodoljivi šarm.

Afera sa Ša nije potrajala, a da reper i Pavle nisu jedini koje je Dragana "obeležila" u toj sezoni govori i odnos sa Markom Miljkovićem, dečkom Lune Đogani. Pre nego što je Marko otpočeo ljubavnu romansu sa blogerkom, između Dragane i njega sevale su varnice, a neretko su zajedno završili u vrlo prisnim situacijama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ša i Dragana...

Sada je Dragana opet pred očima javnosti, ali sa sasvim novim muškarcem, odnosno muškarcima. Mitrova je u vezi sa Gospodinom Tortom, kog je rastavila od venčane žene sa kojom ima i decu, a da stvar nije naivna govori i to da je Torta stavio svoju firmu na Draganino ime. Gospodin Torta je čuveni Edis Fetić iz Novog Pazara, koji tvrdi da je ovo samo jedna od Draganinih faza i da će na kraju biti njegova.

S druge strane, njena strasna veza sa Vladimirem Tomovićem nikako da se prekine, iako Mitrova pokušava da raskine ali samo svaki put završi u provokativnim situacijama, bilo da su samo vatrni poljupci, ili vatačina usled koje uzdasi odzvanjaju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Vladimir...

Da će kroz Draganin život prolaziti muškarci, kao što su i do sada - u to nema sumnje. Ono zbog čega je dobila osudu rijaliti publike jeste promiskuitetno ponašanje u kom njen mali sin Joca može svakodnevno da je vidi kada pusti "Zadrugu" da gleda mamu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voja

04.12.2019 14:37

Koliko li je Dragana muškaraca promenila van Zadruge, to ni ona ne zna.

Odgovori 11 0