Tomovićev kum otkriva šta porodica zadrugara očekuje: Navijamo da Stanija uđe i opet osvoji Vladimira!

Autor: Ekipa rijalitija

Zadruga

03.12.2019

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kum bivšeg sportiste Vladimira Tomovića Bojan Bežanović za Rijaliti je ispričao da je u porodici Tomović omiljeni televizijski format baš rijaliti "Zadruga", u kojem njihov Vlada učestvuje, te da ga svi rado gledaju jer su se uželeli njegove pozitivne energije i nekoga ko u porodici i širem društvu važi za pokretača zabave.

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Vladimir Tomović...

- Super je moj kum Vlada u rijalitiju, kao da je rođen za to. On se dobro snalazi u okruženju koje bi prosečnog normalnog čoveka izludelo. Zabavan je i u privatnom životu i uvek su oko njega smeh i šala. Fali nam, ali ga gledamo koliko možemo - ispričao je Bežanović za Rijaliti. Za Vladine cimerke koje su pokazale simpatije prema Tomoviću njegov kum kaže da velike nade polaže u njegov odnos sa pevačicom Draganom Mitar, koja je već pokazala da je privržena crnogorskom šmekeru.

- Pogotovo mi se sviđa odnos koji Vlada ima sa novom-starom zadrugarkom Draganom Mitar i tu će svašta zanimljivo biti samo ako se Vlada namerači - predviđa Bojan. Osim Mitrovljeve, Bojanu je simpatična i bivša devojka Stefana Karića, pa kaže da i tu sevaju varnice sa obe strane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Tomović...

- Sve žene koje su oko Vladimira su lepe, ali Jelena Pešić i Dragana Mitar su najviše za njega i po njegovom ukusu. Nijedna devojka mu napolju ne bi odolela, u to sam siguran, ali se femkaju na televiziji - šeretski kaže Bojan, koji je kroz dugogodišnje druženje sa Vladimirom shvatio da njegovog kuma nijedna nije pomerila sa mesta kao Stanija, pa navija da se ta veza obnovi.

- Vlada može da bira, a nije mu lako, ali ako se u "Zadruzi" pojavi njegova velika stara ljubav, to će biti najbolje. Stanija je žena za Vladimira, to potpisujem. Ona je trenutno u pogrešnoj vezi. Svaka čast njenom dečku, ali ona i Vlada imaju bolji klik - izričit je Tomovićev kum. Na pitanje šta bi preporučio kumu da promeni u šou-programu, Bojan kaže da je Vladimir, za razliku od mnogih cimera, shvatio šta je suština rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Stanija...

Bojan: Svi smo mu zamerili kad je izbačen prvi put jer treba da bude mudar i da ne reaguje na provokacije

- Vlada ne bi trebalo apsolutno ništa da menja u svom ponašanju i mi njegovi najmiliji nemamo zamerke baš ni za šta. Samo neka nastavi da se igra koliko god može - istakao je Bežanović. O svađama i sukobima Vlade Tomovića u aktuelnoj "Zadruzi", njegov kum kaže da su takođe deo igre, ali za jednu smatra da mu nije bila potrebna.

- Voleo bih da se pomiri sa Lepim Mićom i to bih mu, da mogu, sugerisao. Ja kao njegov kum se nerviram kad vidim da se Vlada sekira oko stvari koje ne bi trebalo da ga dotiču, a kamoli da ih uzima tako ozbiljno - rekao je Bojan, koji je naposletku zaključio šta to Vlada ne bi smeo da dozvoli sebi.

RepublikaFoto: instagram.com/vladelije
Vladimir Tomović...

- Svi smo mu zamerili kad je izbačen prvi put jer treba da bude mudar i da ne reaguje na provokacije. Konkurenti to samo čekaju, ali on to zna i zato nas još više boli kada vidimo da je slab. Znači, Vlada nije nasilnik i mora da zna da se izbori sa bezobrazlukom i provokacijama na kulturan i isključivo verbalni sukob - zaključio je Bežanović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mini je Vlada trofej

Vladimirov kuma smatra da Mina Vrbaški nije zaljubljena u Vladimira kako to ona predstavlja.

- Mina samo sve prenaglašava. Kod nje je pre izražena posesivnost nego što je to zaljubljenost. Prateći je kroz prethodne rijalitije, tu posesivnost je pokazala prema svim momcima s kojima je bila. Ovo sa Vladimirom je bukvalno kopija svih pređašnjih odnosa. Mina je takva da se fokusira na jednu osobu i bukvalno oko te osobe eliminiše sve druge ljude. Kod nje je osnovni problem što ona bez skrupula stremi da ono što zacrta bude njeno. Kao osvojeni pehar. Ona to vrlo često i sama ističe - analizira glasno Bojan, pa nastavlja:

- Ona koristi svaki momenat kada je u sukobu sa Vladimirom da od sebe napravi bezgrešnu sveticu, a od njega grešnika za sve. Nije dovoljno nekome reći da si zaljubljen i pratiti ga u stopu, već treba pokazati i poštovanje. Čini nam se da Mina nije to pokazala ni prema Vladimiru, a ni prema njegovim bližnjima. Još uvek vešto uspeva da Vladimira ubedi u svoje pokvarene namere, a videćemo da li će joj to do kraja i uspeti, a da ne pokaže pravo lice.

Foto: facebook.com/Ermina Mina Pasovic

Ermina upala u zamku svojih laži

Ermina Pašović je jedna od zadrugarki koja je kumu Crnogorca antipatična zbog ponašanja, koje on ne podržava.

- Šta reći o nekome ko ti prvo opsuje majku, a zatim uđe u rijaliti i zagrli te kao najrođenijeg? Mislila je da se popularnost stiče lako, a desilo se to da se uplela u svoje laži i da nema dalje - rekao je Bežanović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Santana je kao loš začin

Vladimirovog cimera Boru Santanu naš sagovornik smatra slabićem, kojem jedino ne spori šarm.

Bora je neko čije stavove nikako ne možemo da prepoznamo. Možda on jeste dobar radijski voditelj, ali je neko ko nijedan drugi kvalitet nije pokazao. Želi da se umeša u sve, a nije dovoljno jak da to i iznese - istakao je Bojan.

Foto: TV Pink/printscreen

Bane je majmun

Bežanović di-džeja iz Užica Baneta Čolaka ne ceni kao čoveka i poredi ga sa životinjom.

- Šta bih mogao da kažem pametno o Čolaku?! Pa ništa. Šta reći o čoveku koji je već i sam sve o sebi rekao. Majmun je pravi. Dobro je da je u rijaliti ušla njegova majka, koja je jedna trezvena žena za razliku od njega, pa će ga valjda sprečiti da i dalje pokazuje mane i slabosti pred milionima - kaže sagovornik Rijalitija.

Foto: TV Pink/printscreen

Lepi Mića u glavi ima svoj rijaliti

Iako želi da njegov kum izgladi odnos sa Lepim Mićom, Bojan je svestan svih pevačevih mana.

- Neko ko može da bude dobar prijatelj, ali samo do momenta dok mu se sve aminuje. Ako se ne složiš sa njegovim stavovima i mišljenjem, on je takav čovek koji ne bira sredstva da bi nekoga ponizio. Igra sam neki svoj zamišljeni rijaliti i čvrsto se drži toga, bilo to ispravno ili ne. Jedino što mu se stvarno mora priznati jeste da savršeno pliva u tome - rekao je Vladin kum.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading