(VIDEO) Mina očajna zbog Vladimira i Dragane: Iskreno sam se zaljubila, ali sam preterala u tome!

Autor:

Zadruga

02.12.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sinoćne drame koju je Mina Vrbaški stvorila kada je shvatila da između Vladimira Tomovića i Dragane Mitar izbijaju varnice i da su javnosti priznali da se jedno drugom dopadaju, Drvo mudrosti odlučilo je da pozove ukućanku na jedan razgovor.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina Vrbaški

Ona je drage volje otišla u Rajski vrt, a onda je vidno povređena i iznervirana počela da iznosi detalje odnosa Dragane i Edisa Fetića sa kojim je pred kamerama na distanci, a jedan detalj će iznenaditi sve.

Neću da pričam mnogo o tome pošto je ta tema pipljiva, ali tebi što ovo kažem hoću da ostane između nas. Inače, plan je bio da Dragana i Edo započnu zajednički život, ona je trebalo da ide u Novi Pazar da živi sa njim i sa sinom. Ovde predstavljaju da ništa nikad nisu imali, a dan pred ulazak su se posvađali, dok se ona pakovala. Nije mi rekla razlog. Zbunjena sam, rekla sam ja da će Tomović sto posto da ide na nju i da pokuša da ima sa njom nešto. Mesec dana pre nego što je ušla, ja sam komentarisala da je ona meni prijatelj, to sam bar mislila do sinoć. Nisam očekivala odgovor onakav, predstavljena mi je bila neka druga priča. Prisluškivala sam ih sinoć, Vladimir je rekao kakav su haos napravili, bili su neki čudni zvuci. E, ne znam odakle više da ti pričam. Pokušavam da se ne obazirem toliko na tu temu, jer ne želim da mi bude teško kao juče. Iskreno sam se zaljubila, ali možda sam i previše preterala u svemu tome. Shvatila sam da zaslužujem više. Ne mogu da verujem za prsten koji moram da vratim na ruku, što mi je Boris preneo. Ne mogu to da uradim, kad nemam emocije. Teško mi je, jer već tri meseca nisam videla mamu, nisam se čula sa njom. Tri godine sam ovde, umesto da pokažem kvalitete, ja se zatvaram zbog jedne osobe - rekla je Mina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir i Dragana

Kako je želela da čuje jednu pesmu, Mina je odlučila da oda tajnu Drvetu mudrosti, a koja se ticala Vladimira.

Odaću ti tajnu što mi je rekao Vladimir u kupatilu. Ja sam ga pitala dokle će da igra igre, a on je rekao da je njemu cilj da dođe do broja 10 u rijalitiju. Svaki put kada poljubi neku drugu devojku, znači da će poljubiti mene. A, poljubio je ispred mene! - rekla je Mina.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deka

02.12.2019 19:34

Mina nije dobila igračku koju želi i neće drugu igračku. Nada se da će je ipak dobiti.

Odgovori 15 0
Mica opajdara

03.12.2019 16:27

A kakve to sposobnosi moze Mina da nam pokaze sem duvacke I udaracke¿?

Odgovori 11 0