"Treba je spaliti na lomači": Sanja izrevoltirana Ermininim lažima, uputila žestoku poruku!

Autor:

Zadruga

30.11.2019

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković, bivša učesnica "Zadruge", bila je u korektnim odnosima s aktuelnom učesnicom Erminom Pašović sve dok ona nije ušla u rijaliti i počela, kako se šuška, da iznosi brojne laži.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Tada ju je Sanja raskrinkala objavivši njihove prepiske, budući da ju je u više navrata pominjala za crnim stolom, a njeno ponašanje nastavila je da prati i sada, kada se zahuhtala situacija ulaskom njene nesuđene svekrve Jasmine Čolak, koja je rešila da sinu Banetu otvori oči.

I dok su je mnogi optuživali da je u brojnim raspravama slagala, Ermina se Banetu u rođeno dete klela da govori istinu, a sve to izrevoltiralo je Sanju Stanković, koja je osetila potrebu da se putem društvenih mreža oglasi tim povodom.

Osobe koje se kunu u svoju decu i lažu treba spaliti na lomači - žustra je bila Sanja koja je jasno aludirala na Erminu, iako je nije imenovala.

Foto: instagram.com/mrs_s.happy

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading