(VIDEO) BIĆE BELAJA! Zadrugarka ih odala: Uhvatila Tomovića i Dalilu na delu?!

Autor:

Zadruga

29.11.2019

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Sedi dole", koju vode Stefan Milošević i Stefan Kandić je goruća tema odnos između Baneta Čolaka i Ermine Pašović.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić/RTV Pink/S. Kojić
Dalila i Vladimir

Filip Đukić će biti današnji gost u studiju. Pored njega, druga gošća je Jelena Pešić. Voditelji su joj postavili pitanje:

- Ostala si sa Tomovićem u najboljim odnosima da li ti je rekao šta je video u utorak u kazinu? Da li misliš da je Ivana Šopić izabrala Janjuša samo da bi terala inat Filipu Đukiću? Da li si Dalili rekla da je duboko nesrećna i da vidiš nešto između nje i Vladimira? Da li se Ivana i ti borite za prevlast oko Janjuša?

- Ne, nije mi rekao, ne znam uopšte o čemu se radi. Ne znam zbog čega je birala Janjuša, čula sam da je prokomentarisala da nije birala Filipa, ne znam čemu histerija sa njene strane, u prolazu sam čula da je rekla da namerno nije htela da se odluči za Filipa, mislim da mi tera inat - odgovorila je Jelena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Priča se da postoje simpatije između Tomovića i Dalile

- Žao mi je što sam ja sad napadnuta. Ona je rekla da je videla da je primetila osmehe prema Filipu, pa sam ja htela da popričamo i o drugim osmesima. Ja sam rekla da sam primetila Daliline, ali sam videla da je ozbiljna po pitanju odnosa sa Vladom, možda sam pogrešila, verujem im. Ne želim da razmišljam o tome, bila sam napadnuta, ona je tvrdila da sam zaljubljena, iz tog razloga sam ja htela da pričam malo o drugim stvarima. Negativna je, možda samo kada sam ja prisutna, ne znam odakle to potiče i šta je uzrok - odgovorila je Jelena na sledeće pitanje, pa nastavila:

- Janjuša obožavam, gledam ga kao nekog svog, on je u nekom trenutku rekao da želi da se distancira, na kraju je ispalo da sam se samo ja distancirala - završila je Pešićeva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading