Ermina šokirala javnost svojim priznanjem: Moji roditelji mrze pravoslavce zato su protiv veze sa Banetom!

Autor:

Zadruga

29.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Imaginarijumu je nastao opšti haos kada je ušla Jasmina Čolak, Banetova mama, i iznela svoje mišljenje o Ermini Pašović. Ermina je bežala po imanju i pravdala se svim cimerima da nije istina šta Jasmina priča, te da je došla sa ciljem da odvoji nju i Baneta.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ermina Pašović

Pašovićeva je u razgovoru sa Stefanom Miloševićem otkrila da je rijaliti "Zadruga 3" ispod nivoa njenoj porodici, a isto tako je i šokirala javnost kada je šapnula zadrugaru razlog zbog kojeg je njena porodica protiv Čolaka.

- Moja cela porodica je na nivou i ima ime, drži do sebe, njima je sve ovo i moj ulazak ispod nivoa, oni su protiv Baneta, prvenstveno zbog pravoslavne veroispovesti. Moji roditelji mrze pravoslavce, zato su protiv veze sa Banetom - šokirala je Ermina i rekla Stefanu kako Jasmina navodno zna za to, a potom mu ispričala kako je tekao razgovor između njih dve.

Ermina: Mene je bilo sramota da me napolju neko vidi sa Banetom

- Pa kakva će vam onda tamo biti podrška, kako ćete vi živeti zajedno ako je tvoja porodica protiv mog sina - pitala ju je Jasmina.

- Nikakva - navodno joj je odgovorila Ermina.

Međutim, Pašovićeva je nakon ulaska u rijaliti rekla Banetu da imaju podršku kao par od njenih najbližih, što je Jasmina odmah po dolasku demantovala.

Nakon toga Ermina je Stefanu otkrila još jednu zastrašujuću stvar, a to je da se ona u suštini stidi Baneta.

- Neću da pričam, ne smem da pominjem moju porodicu, ali mene je bilo sramota da me napolju neko vidi sa njim, bilo me je sramota kada mi je prišao jer je to jedan Bane Čolak, lažov, jurio me je dve nedelje - rekla je ona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina vazom gađala Čolaka!

Bane i Ermina su se posvađali u hotelu. Zbog svega što joj je Bane izgovorio, Ermina je odlučila da ga gađa predmetima koji su se nalazili u hotelu, pa je tako polomila vazu i čašu. Pašovićevu je najviše pogodilo Čolakovo priznanje da je video njeno dopisivanje sa Gagijem, ali da je to krio.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana: Vladimire, je*em ti mrtvog oca!

Sinoć u toku podele budžeta za žurku došlo je do žestokog sukoba između Miljane Kulić i Vladimira Tomovića. Tom prilikom je on njoj psovao dete, a ona njemu pokojnog oca.

- Marš, je*em te u usta ta smrdljiva, sve ti je*em, i sina onog tamo. Pi*ko jedna odvratna - nije birao reči Crnogorac, ali ni Nišlijka.

- Beži tamo, stoko jedna. Nemoj sina da mi pominješ. Je*em i ja tebi onog mrtvog što je zakopan tri metra

ispod zemlje - urlala je Miljana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladimir

29.11.2019 10:26

Ako je Zadruga ispod nivoa njene porodice, neka plati 60 hiljada evra i izadje. Šta ona traži tamo ispod nivoa?

Odgovori 15 0