(FOTO) Zakuvava se u Imaginarijumu: Osman Karić ulazi u Zadrugu pod posebnim uslovima?!

Autor:

Zadruga

25.11.2019

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić, otac Stefana Karića je vrlo aktivan na društvenim mrežama, pogotovo od kada je njegov sin postao učesnik "Zadruge 3", pa prema tome, nije čudno što je produkcija njega navodno pozvala da postane učesnik rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Osman Karić

On je na svom instagram profilu otkrio da ga je produkcija Pinka pozvala u rijaliti, ali da on mora da razmisli o uslovima ulaska , jer kako on kaže "želje su mu velike", on je napisao da neće dozvoliti da ga blate, pa je upitao šta fanovi misle o njegovom ulasku.

 Zvali me iz produkcije, došlo je do erupcije, daju mi na znanje, kažu bilo bi lepo da uđem na imanje, u Zadrugu na slepo, kažem: "Hvala"! To je od vas lepo ,mada ništa ne radim na slepo. Moram malo da razmislim, jer ja ne bih od nekoga da zavisim. Želje moje su velike kao tri Amerike, ne mislim na pare, one ljude kvare. Mislim na uslove koje ce mi dati, neću ćutati, a da me neko tamo blati. Moraću ga odmah na ferku zvati, sa muškarcima je lako, ali damu ne bih ni jednu prstom tak`o, samo bih je rečima ispreskak`o.

Foto: Instagram/printscreen

Nešto se mislim, ne bih po sudnicama da visim... Šta vi mislite, da uđem ili ne??? - napisao je on.

A šta će odlučiti i da li će u Imaginarijumu biti ovako rečit, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ded

26.11.2019 15:39

Nema on šta da traži u Zadruzi.