(VIDEO) MILION EVRA ILI ANABELA? Nećete verovati za šta se Gagi Đogani odlučio!

Autor:

Zadruga

22.11.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić požalila se Gagiju Đoganiju da ne oseća više emocije prema Lazaru Čoliću i da su joj se osećanja drastično smanjila nakon kiretaže. Gagi je pokušao da pomogne svojim prijateljima, delivši im adekvatne savete iz ličnog iskustva. Pričajući, došli su i na temu Anabelinog i Gagijevog odnosa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

Zola je postavio interesantno pitanje ovom zadrugaru: "Imaš dve opcije, da ostanete koretni i u dobrom odnosu i u tom slučaju neko ti donese milion evra u kešu, a druga opcija je, ne dobiješ milion evra u kešu, ali kad izađeš ovde, živiš sa Anabelom do kraja života, budete zajedno? Znači poenta priče je da li želiš da uzmeš milion i imaš korektan odnos sa njom ili da budeš sa njom?

- Ti sprdaš čoveka, ja ga zovem da ozbiljno razgovaramo sa njim - pobunila se Miljana.

- Zanimljivo je, bravo Zola. Uzeo bih milion evra. Realan sam, znam da od ovog drugog ne bi ništa bilo. Sve bi bilo kako treba da ima ljubavi, onda ne bih uzeo novac, vratio bih se porodici. Možda postoji ljubav sa moje strane, ali ne možemo da budemo zajedno zato što više nismo iste osobe. Bude 10 dana dobro, 15. problem, nije to više to, biti sa nekim a mnoge stvari su se promenile. Nije to ta draž, sve je potrošeno, ona mene poznaje i ja nju, ali to bi bilo mučenje. Ja odem sa njom na kafu, popričamo... - odgovorio je Gagi.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Anabela Atijas...

- Ja mislim da ti nju i dalje voliš - rekao je Zola.

Razgovoru o odnosu između Anabele Bukve i Gagija Đoganija prethodilo je to što je Miljana Kulić otvoreno priznala da Zolu više ne voli kao pre i da joj se odnos prema njemu drastično promenio!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
miljko

22.11.2019 18:05

Miljana laže. I dalje juri Zolu po krevetu. A kada Zola nije tu naskače na druge muškarce.

Odgovori 15 0
Deka

23.11.2019 09:22

Gagi bi uzeo milion evra a Anabela će mu sama doći da troši evriće.