Suprug Saške Karan brani ženu posle monstruoznih reči za malog Željka: Marija je psihopata, htela je da je oslepi!

Autor: Alo.rs

Zadruga

19.11.2019

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suprug Saške Karan Aleksandar Gazivoda stao je u odbranu svoje supruge koja je besno psovala Kulićke i zapretila da će baciti bebu Željka u bazen jer joj je starija Kulićka sipala ulje u oči.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandar Gazivoda

Iako su mnogi zadrugari osudili pevačicu zbog ovih reči, Aleksandar Gazivoda tvrdi da je njegova supruga pretnje izrekla u stanju afekta i da nije tako zaista mislila.

- Saška je izgovorila zaista monstruozne reči, ali to je uradila jer je bila u afektu. Jednostavno, njena svađa sa Kulićkama traje danima, a ovo je bila kap koja je prelila čašu - počinje priču za Aleksandar Gazivoda.

- Marija je uradila monstruozni čin i sipala Saški ulje u oči, a to jedino može da uradi psihopata i bolesnik. Ulje sadrži čak četiri kiseline koje mogu da izazovu problem s vidom, pa u krajnjoj liniji i slepilo, ukoliko se ne očisti kako treba. Još gore je što je ona pomešala ulje i so i to bacila Saški u lice - ispričao je Saškin suprug i otkrio da ne zamera Miljani ružne reči koje upućuje na račun njegove porodice, ali da Mariji nikada neće, kako kaže, oprostiti podmukla dela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška je ušla u sukob sa Marijom Kulić i tom prilikom potkačila nedužno dete

- Gospodin Kulić je maltretirao Miljanu, koja nije kriva što je takva. Roditelji su je fizički zlostavljali, pa čak i kada je bila trudna. Saški je svojevremeno pričala, kako ju je otac krvnički tukao, šamarao, čupao dok je bila trudna. Kada se porodila, danima je uplakana zvala Sašku i žalila joj se na fizičko maltretiranje. Voleo bih da me ta baraba i pijanac pozove pa da mu kažem neke stvari. Njemu je mesto u zatvoru, on je propali bokser, u životu nije bio prvak - priča Gazivoda i dodaje da se plaši da se strasti između njegove supruge i Marije Kulić neće tako lako smiriti.

- Pre nego što su Marija i Saška ušle u "Zadrugu", obe su bile na psihološkoj proceni, a dobio sam informaciju da je Kulićka dobila ozbiljnu dijagnozu. Psiholog ju je okarakterisao kao psihopatu kakav se rađa jednom u hiljadu godina i verujem da će se Marija i Saška još dugo svađati - rekao je Gazivoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Danko

20.11.2019 09:01

Saška Gazivoda je najgora žena u Zadruzi. I to njen muž ne vidi? Stalno je šalje u rijaliti da ne bi njega maltretirala.