Maloletan je napumpao: Marija abortirala Mladenovo dete!

Autor:

Zadruga

19.11.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju "Parovi" pre dve godine u javnost je isplivala informacija da je majka Miljane Kulić Marija imala seks sa Mladenom Vuletićem Đomom kada je imao samo 17 godina. Ove navode i sam je pred kamerama Hepi TV potvrdio Vuletić.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić/instagram.com/mladenvuleticdjoma
Mladen i Marija su imali avanturu

Udata Kulićka je nakon letnje avanture sa maloletnikom ostala u drugom stanju, a neplaniranu trudnoću je u strogoj tajnosti prekinula, nadajući se da je njena tajna ostati zakopana do groba.

O svemu šta se dešavalo između pobednika "Parova 7" i učesnice "Zadruge 3" iz davne 2007. godine govori dobro obavešteni izvor Rijaliti magazina.

- Đoma se prvi put susreo sa porodicom Kulić 2007. godine u Sutomoru. Marija je na more stigla sa mužem Sinišom i ćerkama Miljanom i Tijanom. U to vreme imala je 32-33 godine, top-riba, plavuša, sa izraženim oblinama, izrazito zgodna žena. Svi mlađi momci su je želeli za sebe - započinje priču naš sagovornik, ističući da je uprkos činjenici što je Vuletić bio maloletan sve ukazivalo na to da će imati seks sa Kulićkom.

Noću se iskrala iz hotelske sobe, gde je ostavila usnule ćerke i supruga, pa se zaputila ljubavniku

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Vuletić je glavni zavodnik u rijalitiju

- Mladen je u to vreme bio maloletan, tek je navršio 17 godina, ali žene mu nisu bile nepoznanica. Marija je bila prepuna seksualne energije i neproživljene životne radosti, pa se dogodilo očekivano - tvrdi dobro obavešteni izvor.

Sagovornik Rijaliti magazina otkriva kako je mlada Marija dugo vrebala Mladena, pa se jednoga dana i osmelila da mu priđe.

- Marija je redovno na plaži posmatrala mlađanog Đomu i na sve načine pokušavala da ga obrlati kako bi zadovoljila svoje potrebe. Prišla mu je jedan dan ispred picerije "Montenegro" i rekla mu da ga želi - priča naš izvor. Kulićka je ostavila porodicu u hotelu, pa se uputila "na mesto zločina" sa maloletnim ljubavnikom.

- Noću se iskrala iz hotelske sobe, gde je ostavila usnule ćerke i supruga, pa se zaputila kod tuševa. Jedan čovek takođe može da potvrdi ovu priču. On je bio svedok Marijinog i Mladenovog ulaska pod tuševe, gde su imali seks u više navrata - otkriva naš sagovornik i dodaje kako je vrela akcija trajala do zore.

 Kulićka je 2007. godine otišla sa porodicom u Sutomore na odmor, a završila je sa Vuletićem u vreloj akciji ispod tuša

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Marija je u mladosti bila dobra riba

- Kulićka je bila živa vatra, a Đoma, očekivano, mlada krv. Uživali su jedno u drugom do ranih jutarnjih časova.

Prema tvrdnjama našeg sagovornika, majka poznate rijaliti-učesnice Miljane Kulić nakon letovanja je shvatila da je u drugom stanju, a bez sumnje je znala da je beba koju nosi Mladenova.

- Marija je ubrzo po povratku u Niš shvatila da je ostala u trudna. Sa mužem Sinišom u to doba nije bila intimna, pa nije postojala mogućnost da dete bude njegovo - priča naš izvor i dodaje da se Kulićka bez mnogo razmišljanja opredelila za prekid trudnoće.

- Bez mnogo oklevanja, zakazala je kiretažu i abortirala je Mladenovo dete. Prijateljica koja je radila u to vreme kao medicinska sestra u bolnici u Nišu mi je ispričala da je prilikom prekida trudnoće bila ravnodušna. Znala je da tajnu o seksu sa maloletnikom, preljubu i neželjenu trudnoću mora čuvati do kraja života, odnosno, da s njom mora otići u grob - zaključuje dobro obavešteni izvor za Rijaliti magazin.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Vuletić: Mariju sam je*ao, a Miljanu nisam hteo!

Pobednik sedme sezone rijalitija "Parovi" i sam je pred kamerama priznao da je imao aferu sa Marijom Kulić.

- Sa porodicom Kulić upoznao sam se pre "Parova". Miljanu znam kad je bila devojčica, kad ju je majka vodila na more u Sutomore. Tada sam imao 17 godina, a u to vreme je Marija Kulić imala je 32 ili 33 godine. Bila je na moru sa mužem Sikijem i ćerkama Miljanom i Tijanom. Marija i ja smo otišli pod tuševe zajedno i bilo je šta je bilo. Ceo taj familijarni gen se pali na mene. I Miljana se isto palila na mene u prošloj sezoni, ulazila mi je totalno gola u tuš-kabinu, htela da ima seks sa mnom, ali to je sve bilo odbijeno - pričao je svojevremeno Mladen Vuletić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Siniša: Marija je abortirala našeg sina

Siniša Kulić govorio je za domaće medije kako je njegova supruga Marija Kulić iza sebe imala jedan abortus, koji se dogodio pre njihovog braka.

- Marija je bila na kiretaži još dok smo se zabavljali. Abortirala je muško dete, zato smo posle dobili tri ćerke. Tako me je bog kaznio jer sam ja zapravo oduvek hteo sina - pričao je Kulić.

Foto: RTV Pink

Saška: Marija je letos bila sa Mladenom

U "Zadruzi 3" nedavno se odvio žestok sukob između Saške Karan i Marije Kulić. Po pevačicinim rečima moglo se zaključiti da je Kulićka nastavila da se viđa sa Mladenom Vuletićem.

- Druge devojke pljuješ, a ti si ološ. Pozdravio te Mladen, sa kojim si bila letos u Budvi. Sve ću da ispričam o tebi što znam. Znate li da je ova žena Marija Kulić abortirala njegovo dete - vikala je Saška.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danko

20.11.2019 09:07

Pumpaj, pojacaj jako taj bas, ma hajde, pumpaj i samo gledaj od nas, i zato pumpaj! Pumpaj kao i mi i nemoj stati nikad hajde da pumpamo svi.

vilager

21.11.2019 10:33

Rečnik uličarski.