Marija Kulić se odrekla ćerke zbog Zole: Miljana, stoko, mrtva si za mene!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić pomirila se sa Lazarom Čolićem Zolom, a njena majka Marija Kulić je zbog toga doživela nervni slom, pa se javno odrekla ćerke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Zola...

Starleta iz Niša preksinoć je stavila tačku na sve nesuglasice koje je imala sa di-džejem iz Dervente, ali je to izazvalo neviđeni gnev njene majke, koja je tim povodom rešila da prekine bilo kakav odnos sa Miljanom.

Marija: Kad neko priča s nekim i kad s njim leži u krevetu, to je pomirenje. Dokazala je da ima obraz đon, da nema dostojanstva. Rekla je sve najgore o sebi. Ja imam još dve ćerke, ja sam sve i svašta proživela ovde zbog nje, od sada dižem ruke od nje. Mene Miljana i Zola više ne zanimaju, već ono zlatno dete (Mijanin sin Željko) i moje dve ćerke. Neka radi šta hoće, neka se skida gola, neka ima ovde seks. Miljana me više ovde ne zanima. Ona mene više ne interesuje, nema šta više, ja se odričem nje. On prelazi preko udarca? Zašto? Iz koristi! Jedva čekam da zaboravim i na njih i na njihovu vezu. Neka mi se ne obraća, ja imam svoj život.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana i Marija...

Miljana: Moje dete zaboravi, ti si mu samo baka. Ako si umislila da si mu majka, zaboravi. Dete ima oca i majku. Imaš Tijanu i Anu. Ja svoje dete vodim sa sobom, gde god ja bila.

Marija: Mrš, bre, u pi*ku materinu! Stoko jedna nevaspitana, džukelo.

Miljana: Moje dete zaboravi, ti si mu samo baka. Ako si umislila da si mu majka, zaboravi

Miljana je nakon toga počela da jeca i guši se u suzama, te je izašla u dvorište ispred Bele kuće i počela da povraća od stresa. Marija joj je dobacila:

- Plači, folirantkinjo, možeš Dunav ovde da isplačeš. Odričemo te se i otac i ja.

Iako je Miljana tokom večeri tvrdila da su se ona i Zola samo dogovorili da stišaju tenziju i da ničega među njima neće biti, juče u jutarnjim časovimasu se ljubili.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gagi: Razočarao sam Lunu jer sam se drogirao

Gagi Đogani je priznao da je njegova ćerka Luna bila razočarana u njega u periodu kada je koristio narkotike, ali da je taj ružan period sada iza njih.

- Jedino pre četiri, pet godina, kada sam imao onaj problem. Ja sam zalutao u nekom lošem društvu, teško mi je o tome da pričam. Ja sam tada to Luni priznao, ona je bila razočarana u mene kao tatu. Ja sam bio nemoćan. Hvala Luni, hvala Nini jer su mi one jedina snaga koja mi je pomogla da preživim sve to - bio je iskren Gagi.

Foto: facebook.com/Ermina Mina Pasovic

Ermina priznala da su joj Gagi i Čolak momci

Banetu Čolaku je zasmetao odgovor njegove devojke Ermine Pašović na pitanje naše novinarke Isidore Tubin da li svim svojim momcima kupuje iste cipele, pošto je Gagiju za rođendan poslala iste cipele koje je i Banetu kupila. Njen odgovor je bio da je to ciljano uradila kako bi Banetu poslala poruku, ali Ermina nije shvatila da ni u jednom trenutku nije negirala da je bila u vezi sa Gagijem. Njen dečko ju je napao u toaletu Bele kuće, ne verujući šta je izjavila:

- Da li si ti retardirana? Ti si automatski potvrdila da smo ti Gagi i ja momci - govorio je on kroz zube.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljupka

18.11.2019 08:13

Dogovoreni sukob uz plač se nastavlja.